|
Příspěvky uživatele - 247.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zavlažovací sprcha s větším průtokem, 16.1.2025 V zahradnictví používáme SB-profi postřikovací sprcha GARDENA.. Je to nejlepší postřikovač jaký znám. Výkonný, lepší jsem za třicet let nenašel. Ostatní mi vždy připadali spíše na hraní. Dá se jednoduchým zatočením hlavice stříkat i na dálku, ovšem... celý příspěvek > |  | Střih jedle korejské, 23.12.2024 Teda takrto postavené jehličky, nemáte to smrček? |  |
|  | Střih jedle korejské, 23.12.2024 Napsal jsem to dost nesrozumitelně. Jestli byla na podzim nasazená do květináče, může mít problémy se zakořeněním a dalším růstem a tedy jestli ji zastřihnete, moc situaci nezměníte.
Jestli byla pěstovaná v květináči, zastřižením jí nijak... celý příspěvek > |  | Střih jedle korejské, 23.12.2024 To je celé nějaké divné. Možná špatně vidím, ale na korejskou jedličku mi to nepřijde. Dále, pěstovaná v květináči, to jsem ještě neviděl, že by vyrostl takto hodně bujně vrchol. Spíše byla pěstovaná ve volné půdě a teď na podzim nasazená do... celý příspěvek > |  | Hortenzie Vanille fraise Renthy - změna barvy, 14.9.2023 Letos se hortenzie vybarvují jak chtějí. Takže úplně nepředvídatelně. Čím je to, nevím. Přemírou slunce? Horkem? Tak, jak píšete. Ty, co by měly přejít do hezké červené, přejdou hned po smetanově bílé do nehezké, špatně vybarvené vínové. Bíle... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 8.9.2023 Někteří, spíše jednotlivci, se naváží do pana PP. Jsem na tomto fóru již léta a nezaznamenal jsem od pana PP nikdy příspěvek, který by neměl hlavu a patu. |  | Prosba o určení, 29.8.2023 Jo, jestli je kvalitní, nebo není, je úplně jedno. Úřad Vám ji zaregistruje i tak. |  | Prosba o určení, 29.8.2023 Možná jste našel poklad. Už Vám to psali, Jestli je broskvoň z výsevu, jedná se o novou odrůdu a pojmenovat si ji můžete dle libosti. Vidíte, už máte vymyslené příhodné jméno.
Ovšem tuto odrůdu zaregistrovat, zajistit udržovací šlechtění,... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Opět dodatek, jestli kořeny jsou poškozené, záchrana přesazením a slušný růst u poškozených borůvek není zvykem. Zkoušeli jsme to mnohokrát, výsledek byl k ničemu. Ale my potřebujeme na rozdíl od Vás, aby se borůvka "uzdravila" co nejdřív, takže není... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Jestli je budete přesazovat, udělejte to hned, pokud je horko. V horku, na slunci vše lépe roste. Čistá rašeliha je bez hnojiv. Velmi mírně přihnojená je lepší. |  |
|  | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 20.7.2022 Magdalenka? Že by podejce měl těžce dostupnou Magdalenku, sundal návěsku a dal tam fotku běžné Williamsky? Teorie krásná, zcela mimo. |  | Sloupovitá jabloň - určení místa roubování, 14.4.2021 Na třetí fotce. Bylo tam vsazené očko- máte tam už zhojený řez po odstraňování roubovací pásky. |  |
 |
|
|
|