|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 2.12.2024
|  | Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 30.11.2024
|  |
|  | Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024 Ano, kým orat je také můj problém. Zatím to spíš vypadá, že mnozí ořou mnou a ještě navíc mne ždímají do sucha.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 28.11.2024 Vidím-li dobře, ten napravo vepředu už má rajče. To budeš mít k Vánocům.
Ten velký pak už má i zálistky. Ale myslím, že by světlo potřebovaly. Ne nutně vyšší teplotu, 14°C jim k pomalému růstu stačí, ale víc světla. To, co dostáváme teď v... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 28.11.2024 Uvažuju o tom, ale na to je vždycky čas. Jeden Tastier už je odepsaný, protože se nedokázal zbavit helmičky. Ty dva pozdější ale vypadají normálně, vylezly ze země bez helmičky. Těm ještě šanci dám, nakonec na balkónech je místa dost a oni to sice... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 27.11.2024 Překvapení stále není konec: po 24. dnech leze další Bejbino. Třetí v pořadí. Bude zajímavé sledovat opozdilce, jak si povedou.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 25.11.2024  Vývoj pokračuje. Po 20 dnech začal klíčit další Tastier a po 22 dnech i další Tornádo. Docela by mne zajímalo, proč jim to tak dlouho trvá. Podmínky mají úplně stejné jako ty ostatní. Vis vitalis?
Přesadil jsem další dvě sazeničky (Tastier a... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 21.11.2024 Ten můj balkón funguje tak trochu jako skleník, i když už od jara rostliny nemůžu přikrýt. Pozice ve 4. patře a zdi (a řeka a město okolo) zvyšují teplotu tak o 2, možná i 3°C. Navíc jsou proti větru chráněné polykarbonátovou deskou vklíněnou do... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 21.11.2024 Ahoj Zdeňku, Rezi není Rezi, ale Resi. Pravopisná chyba. Omlouvám se. Bobby ji má. Resibellu teprve dostanu, až přijede Míra pro semínka.
Jinak mám za to, že se naše hodnocení zase až tak moc nerozcházejí. Jak jsem psal, to moje vesměs... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 21.11.2024  Asi jedna z posledních letošních paprik na západním balkóně. Sklizena dnes. Zůstává tam ještě počtem docela dost kusů v různých stádiích vývoje, ale ty nejspíš dnes sklidím, protože zítra ráno má mrznout. Na zahradě jsem papriky ukončil už... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2025, 20.11.2024 Ahoj Zdeňku. Tak to vezmu popořádku. Plísňově se osvědčily všechny nové odolné odrůdy kromě Iron Lady, ta podlehla hned zkraje Alternarii. Jako každý rok, měly zdravá rajčata až do 1.11., kdy jsem je otrhal, protože hrozil mráz. Měl jsem také Purple... celý příspěvek > |  | Záhony po zelenině ležící ladem, 18.11.2024 Vladimíre, protože zmiňuješ jen tu střevní chřipku, usuzuju, že operace dopadla dobře. A taky to netrvalo zase až tak dlouho. Takže si myslím, že Ti můžu gratulovat. Střevní chřipka je hnus, ale přejde. Asi Tě čeká ještě delší rehabilitace, ale to... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 17.11.2024 Ale Waltře, věřil. Vždyť Ty sám jsi mne na tu myšlenku navedl. Já jen zaměnil Murdoca za Dynamica. A jsa líný, nepředpěstoval sazenice jako Ty, ale jednoduše jen vrazil semínka do země.
Ale přiznám se, že tak bezvadné jako to Tvoje rozhodně... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 17.11.2024  Tak takhle vypadá zelí Dynamic pěstované ze semínka přímo na stanovišti v druhém cyklu červenec - listopad. Váha 1300g. Tedy více-méně standardní velikost této odrůdy. Ještě tam mám pod netkankou 4 další hlavy, ale ty jsou o něco menší. Tahle už... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 16.11.2024 Oprava: včera jsem si všiml, že leze další Tastier. 12 dní od výsevu.
Milan HP |  |
 |
|
|
|