|
Příspěvky uživatele - 93.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cerv v kvetinaci rajcat, 5.8.2022  Hezky dobry den, nasla jsem na povrchu kvetinace s rajcetem cerva, pri zahrabani v kvetinaci byly dalsi jen tesne pod povrchem, hloub ne. V jinem kvetinaci to neni. Nevite co je to zac?? Obavam se, aby nezlikvidoval rajcata. Dekuji za... celý příspěvek > |  | Chybi okurce dusik?, 4.8.2022 Pro 189.108 neverim, prt jsou tam smajlici😉🙊🙈 |  |
|  | Chybi okurce dusik?, 4.8.2022 Dekuji, mr.ky jedny🤣🤣, rostina mela byt vuci sviluskam odolna🙈. Nicim to strikat nebudu, pestuji bez chemie. |  | Chybi okurce dusik?, 4.8.2022  Hezky dobry den, prosim o radu. Pestuju hadovku(koupenou v zahradnictvi, upravena proti chorobam😉) v kvetinaci, mela uz dost okurek, občas pohnojim granul. slepicakama. Nyni ma takovou strukturu listu(jinak mivala normalne zelene).
chybi... celý příspěvek > |  | Proc praskaji plody jahod, 1.8.2022 To mozna mate pravdu, ve vyvysenkach je 1/3 kravskeho hnoje a pohnojila jsem hnojikem. Dekuji🤗 |  | Proc praskaji plody jahod, 31.7.2022  Dobry den, letos jsem vysazela do vyvyseneho zahonu staleplodici jahody. Jsou osklive a praskaji plody. Nevite cim to muze byt?? Dekuju za pomoc. |  | Magnolie hnede listy, 18.7.2022  Dobry den, prosim co ma magnolie za nemoc?? Maji to obe dve, mensi i vetsi a druha mensi je bez vady. Vsechny jsou na jedne strane zahrady, maji stejne podminky. Loni ta prvni mensi to mela na každým listu, presto letos nádherně kvetla.Dekuji za... celý příspěvek > |  | Co chybi rajcatum, 15.7.2022  List |  | Co chybi rajcatum, 15.7.2022  Listy |  | Co chybi rajcatum, 15.7.2022  Zlute listy |  |
|  | Co chybi rajcatum, 15.7.2022 Dobry den, prosim dokáže někdo poradit co chybi rajčatům? Zloutnou jim spodni, nejstarsi listy. Jsou pěstovane v pytlich.Hnojim Kristalonen, jeden tyden modry sáček(vapnik), druhý tyden bily sáček(NPK). Plody jsou krásné, bez známky poškozeni a... celý příspěvek > |  | Rododendron chradne - prosim o radu, 14.7.2022 Dekuji Vam za radu, kaminky jsem odhrnula, jak odebrat rizky vygooglim. 😉👍🏻🙌🏻 |  | Rododendron chradne - prosim o radu, 14.7.2022 Prosim vas pokud nem´ate radu k tomu, jak mu pomoci, tak mi neodpovidejte. Nez jsem ho přesadila načetla jsem na netu, ze mu přesazeni nevadi.ptz ma melke koreny, sel s obrovským balem.
Nechtela jsem ho nechat podriznout novým majitelem. |  | Rododendron chradne - prosim o radu, 14.7.2022 Myslela jsem si, ze je to presazenim, bohuzel nebylo mozne ho drive vysadit na toto misto do predzahradky, s novym majitelem po dedeckovi nebyla rec, chtel ho hned podriznout a v me zahradce ho palilo slunicko, nemel kozsek stinu. Kaminky rozpalene... celý příspěvek > |  | Rododendron chradne - prosim o radu, 14.7.2022  Dobry den, prosim o radu
Dědeček mel na zahrádce nádherný rododendron, ktery tam byl ve stinu, dědeček zemřel, domek se prodal a manžel me rododendron vykopaĺ na jaře a provizorne presadil do rašeliny, nez budeme mit hotovou predzahradku.Hned druhy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|