|
Příspěvky uživatele - 213.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí, 12.12.2023 Na Barboru 4.12. se odebírají Barborky, tak to je doba kdy stromy už prošly dostatečnou zimou na to aby se při prvním oteplení jako teď probudily a nalévaly se jim květní pupeny. To je definice akumulace chill hours během fáze dormance.
Nevíte... celý příspěvek > |  | Ako ste zazimovali záhradu🍑👌, 10.12.2023  Máte pěkný sad. A počasí vám letos vyšlo. Tady na severovýchodě jsem stihnul akorát založit do země stromky co přišly poslední i od vás, a hned na to přišel rekordní 40cm zával sněhu, teplota už je v plusu a sníh těžkne a odtává. Takže zazimování a... celý příspěvek > |  |
|  | Rouby švestek/meruněk, 9.12.2023 ,,Víme, kde máme hledat, není to tak těžké.Z prvu je třeba vynaložit nějaké úsilí"
Tak vy možná víte, ale mnozí nevědí. A už vám po vašem usilí i něco poslali? Zkoušel jste to?
Až podle kódu to našlo v databázi Grin, ten nákupní košíček je... celý příspěvek > |  | Rouby švestek/meruněk, 9.12.2023 Díval jsem se právě na ten jejich ceník co nabízejí a Eliášova není. MH |  | Rouby švestek/meruněk, 7.12.2023 Jo Eliášova by mě zajímala, ale ta v Holovousích není, tak prosím prosím o pár oček. MH |  | Rakovinné odumírání větví peckovin, 7.12.2023 Menší sromky broskvoní a mandloní jsou olistěné někde ještě komplet zelené, prošly už mrazy -16°C, trochu povadly ale zatím drží. Na starších stromech už jsou skoro opadané. Meruňky podobně, semenáče a malé stromky listí zmrzlo, není tak odolné jako... celý příspěvek > |  | Počasí, 5.12.2023  Barbora navalila sněhu po kok..t.
Začíná slehávat, taje a těžkne, tak rychle odházet. Severovýchod 240m, MH
|  | Počasí, 3.12.2023  Co je to marcový?
Tady severovýchod 240mnm, 40cm sněhu. Vyhrává pan Walter, gratuluji! MH
|  | Crvena Ranka, 18.11.2023 Nevím o čem je řeč, jabka s hruškama. Pozdní broskve jo, ale č. ranku nemám. MH |  | Hrušeň Abate fetel, 18.11.2023 Rez neřeším, letos byl malý tlak, vloni byly rezavé listy fest. Spíš strupovitost, někde jsem pochytil že některé odrůdy jsou náchylnější na choroby... nevím o kterou chorobu se má jednat - asi ta strupovitost, myslím že to bylo uvedeno u... celý příspěvek > |  |
|  | Hrušeň Abate fetel, 18.11.2023 Pěkné , dával jsi nějaký postřik? Já je znám jen z obchodu a tam je chuť často mdlá, ale už před pár lety byly jednou v prodeji pěkné dozrálé a vím že je to výborná odrůda velmi sladké tehda byly.
Boscova Lahvica u mě měla pěkné čisté velké... celý příspěvek > |  | Mandloň, 17.11.2023 Abych upřesnil, tím,,počkáním" bylo myšleno, že raně kvetoucí odrůdy rozkvetou standardně, ale jejich doba kvetení se má údajně prodloužit než dostanou pyl z jiné odrůdy co rozkvetá později. Samozřejmě že nepokvetou donekonečna v případě že není... celý příspěvek > |  | Mandloň, 17.11.2023 Jeden pěstitel mandloní psal, že květy které nemají opylovače čekají na rozkvetení pozdněji kvetoucích odrůd, takže teoreticky by takto počkaly i na později kvetoucí broskvoně. Druhá věc, odstupy v kvetení jsou udávany pro jih kde je mírná krátká... celý příspěvek > |  | Princess nahrada za Suncrest?, 10.11.2023 Proč google neumí najít Peach Princess? Jen bělomasá White peach princess a červená Rose nectarine Princess. Není náhodou ze spomyšle?, tam občas nabízejí záhadné odrůdy. MH |  | Princess nahrada za Suncrest?, 10.11.2023 Tak princezničky jo. Pěkně vybarvené, kolem pecky červená dužina ty musely být sladké. MH |  |
 |
|
|
|