|
Příspěvky uživatele - 189.104
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 6.1.2014 Mě zase překvapila PS420C. Lehounká, dravá a představte si, že ten katalysátor funguje. Když se ohřeje a pracujete někde v houští, že tu pilu skoro necítíte. To není názor z diskuze, ale můj. Příště vždy podle toho, na co tu pilu budu používat. Po... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 6.1.2014 Děkuji, že jste uvedl tu poslední větu. Tady se vždy předpokládalo, že po naložení se koncentrace soli vyrovná. Neplatí, že když dám 5kg masa a 5l vody, t.j.cca 10l celkem a dám 200g soli, že bude po čase 2% soli jak v mase, tak ve vodě. V mase bude... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014 Nevím, jestli se udí také borovicí, ale smrkem a jedlí ano, studeným kouřem- např. schwarzwaldská šunka. Uzení studeným kouřem není o čase a už vůbec ne o nákladech. Je věc zvyklostí a představ o hotovém výrobku.
FO |  | Uzení domácích klobás, 30.12.2013  Je to napleno jemnou štěpkou (buk), zapálí se to letlampou na PB. Musí seohřát zespodu plech, aby se to nazadusilo ochlazením Štěpka vytvoří meandr. Je možné zapálit jen na jednom konci, pak je kouř slabý, ale hoří dlouho můžou se naplnit všechny 3... celý příspěvek > |  | Uzení domácích klobás, 30.12.2013  Udit studeným kouřem není o tom, schladit horký vhlký kouř stěnami kouřovodu, nýbrž přidaným vzduchem. Udit se musí lekhkým kuřem. Proto pokud se jedná o klasickou udírnu, doporučilbych nezavírat dvířka a mít zdroj malého množství kouře. Já nemám... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|