Příspěvky uživatele - 119.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí šunka, 10.11.2008
kdy si davno se šunka dělala tak že jse maso ochutilo, nasolilo a naspalo do plastove lahve, dřive od octa, přes otvor a pořadně utlačilo zašrobovalo a pomaly vařilo toť vše
Sekačka BDR700, 30.4.2008
Omlouvám se špatně jsem četl 4-4.5 myslel jsem normálni sekačku.Určitě nějake rešení existuje.Jestli nejdou snížit kluzné plochy bubnů, nebo výroba speciálních nožů, které by byly směřovaly dolu což je velmi náročné na kvalitu materiálu.Nejlepší je... celý příspěvek >
Sekačka BDR700, 30.4.2008
Když nemůžete dát výš kolečka co kdyby jste posunul níž o ten 1nebo2centimetry nůž nebo celé uchycení nože nic by se nemělo stát.
Briggs, 29.4.2008
Pane kdyby jste ty motory dělal tak by jste nenapsal (pokud je mi známo tak vůle),ale napsal s praxe je to tak nebo tak, ale ono to je opačně.Já radši jdu nějaký ten motor opravit(karburátor)než psát.Přeji mnoho oprav pomoci těchto článků určitě... celý příspěvek >
Briggs, 27.4.2008
Nepochopil jsem výraz vohnoutský .Napsal jsem, že je to jenom motor a pěkně stará a stále stejná, dobrá konstrukce motoru, která nevyžaduje velkou přesnost.Tato ani nebyla před X desetiletími a motory stále běží.Důležité je, aby tam vůle byla, u... celý příspěvek >
Briggs, 26.4.2008
.V manualu jsou napsané míry a když je převedete na metrickou soustavu tak to odpovídá přibližně mírám které jsem napsal.Jak jsem napsal není to žádný závoďak jenom stabilák. Motory dělám celý život.Prosím odpověď trochu co je na tom špatné. ... celý příspěvek >
Briggs & stratton, 25.4.2008
Klasika jak u auta 0,15 0,20 nic se nepokazí, dyt je to jenom motor.pilous
Briggs, 2.4.2008
To si také myslím, ale jak je to udělané.To je zajímavé. dik Pilčík
Briggs, 2.4.2008
Mam velkou prosbu kdo vi.Na motoru briggs-stratton časovani ventylů.Když jde pist do komprese troch se otevře výfukový ventyl, je to chyba nebo to má být při startovaní aby nebyla komprese.Kde bych se to mohl dozvědět nebo vyčist s přirušky. Dík za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika