Příspěvky uživatele - 167.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakládání a vakuování masa na uzení, 12.1.2016
Píše se tady že vakuovačka je investicí cca 2000kč..to je nějaká speciální..?? dají se pořídit za pár stovek..a sáčka jsou taky nějaké jiné nebo stačí klasika jak je na normální vakuování..
Jiný odstím ve středu masa, 2.1.2016
jen v soli..
Jiný odstím ve středu masa, 1.1.2016 Obsahuje fotku
Zdravím Vím že něco podobného se tu píše, ale není to stejný problém jak mám já.Maso mám naloženo cca 21 dnů, nasoleno jak má být, uzené při teplotě cca 60-80°C..12-13hod. dokonce jsem si pořísil nový uzaček, ale stejně mi to dělá flek ve stčedu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika