Příspěvky uživatele - 107.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prvni moje uzeni, 9.3.2017
Maso nafotim a pridam zde. Uvnitr je stavnate... uprostred sede kolo... malo soli. Praganduu nedavam. Na vrchu tuhe a pripalene no. Jist se to rozhodne da chlapi. Teplotu fakt nepresahla 80... priste to zkusim na tech 60...zatim dekuji. 20 g soli na... celý příspěvek >
Prvni moje uzeni, 8.3.2017
Vyuzeno. Udil jsem ty srutky krcku a bucku 10 hodin teplota 75. Bohuzel mam maso na povrchu dost tuhe. Udil jsem tresni. Prijde mi to i malo slane. Daval jsem 25 g obyc. Soli na 1 kg masa... i nalev... na 1 litr vody 25 g soli. Prosim poradte mi.... celý příspěvek >
Prvni moje uzeni, 27.2.2017
Mam dotaz. Kolik a proc pridavate cukru do masa? Dekuji moc. Kazda rada dobra kdyz uz nemam otce.
Prvni moje uzeni, 26.2.2017
Dobry den. Prosim o radu. Chystam se udit po prve. Neco o tom vim. Popisu me uzeni... nalozene mam bucek a krcek. Srutky cca 800g. Nalozil na tri dny na sucho. Pomer 1kg masa 25g soli normalni a 40 g cesneku. Celkem mam 12 kg masa.Nalev za tri dny..1... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika