Příspěvky uživatele - 214.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 26.7.2019
Zde se dávají rady na uzení masa, klobásek nebo jiných dobrot, ale žádna rada na uzení ryb, kaprů nebo sumců.Zajímal by mě názor na délku uzení, nasolení a délka nasolení. Je dobré jíst teplé ryby vytažené z udírny? Těším se na rady. J H.
Uzení domácích klobás, 26.7.2019
Dobrý den. Měl bychdotaz na uzení namáčeným dřevem. Myslím si, že to je škodlivé, že se vytvářejí karcinogení látky zdravý škodlivé.Prosím o názor skušených uzenářu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika