|
Příspěvky uživatele - 243.189
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jste také fandové do bylinek?, 23.7.2008 Díky Vám za info. ;-) |  | černající kaktus, 22.7.2008 Opět Vás zdravím, zkuste kaktus přesadit do nějákým způsobem ošetřeného substrátu, např jej dejte do igelitu, a propařte v mikrovlnné troubě, substrát nechte vychladnout a zasaďte do něj kaktus. raději zkuste ještě méně zalévat. U kaktusu doporučuji... celý příspěvek > |  |
|  | rostliny do suchého stínu, 21.7.2008 Pokud možno, alespoň jednou týdně zalít dešťovkou, a Váš výběr rostlin se značně zvětší, např.: barvínek a kapradiny tam porostou dobře, ale i třeba čemeřice, bohyška (Hosta), sasanky, kakost, čechravy, kokořík, petrklíč... |  | Název rostliny - květiny?, 18.7.2008 Dobrý den, myslím, že to bude nějáký druh Clivie, ale jistý si nejsem, počkejte na další reakce. R. |  | černající kaktus, 17.7.2008 Dobrý den, Podle mě se jedná o larvy těch 'pidi-mušek', tyto mušky se často líhnou z kupovaného substrátu, při vysoké vlhkosti. |  | Jste také fandové do bylinek? dotaz na kozlík(a), 17.7.2008 Milá Hráběnko :-) s tím kozlíkem to byla taková zvláštní věc: Asi před čtyřmi lety jsem zasel kozlík do malého záhonku. Kozlík ne a ne vyrůst, tak jsem ten záhonek přestal vyplevelovat a z tohoto místa, kde jsem před těmi čtyřmi roky zasel kozlík,... celý příspěvek > |  | Zizyphus Jujuba - máte zkušenosti, 17.7.2008 Zdravím. Cicimek je subtropická dřevina plodící plody zvané čínské datle. Plody jsou 2 až 5 cm dlouhé peckovičky oranžové až červenohnědé barvy, dužina křehká, ve zralosti sladká, nevýrazná - konzumují se sušené, kdy je sladkost výraznější a chuť... celý příspěvek > |  | mochyně peruánská - zimní uskladnění, 14.7.2008 Zdravím Vás, chtěl bych jen něco doporučit: pokud máte někde v bezmrazém sklepě ''zbytečné'' místo, vyryjte na podzim mochyni a uskladněte ji zde a jen velice opatrně zalévejte. Letos jsem to poprvé udělal; zatímco loni jsem z tohoto keříku sklidil... celý příspěvek > |  | trvalky na jižní stranu u stěny, 11.7.2008 Dobrý den, a co takhle zkusit mrazuvzdorné kaktusy, třeba opuncii, která by přežila naši zimu, nebo nějáké tlustice, levanduli, agáve, juky,...záleží na prostoru, protože juky a agáve se rozrůstají velmi rychle... |  | Jak vypadá?, 11.7.2008 Dobrý den, teď záleží, jestli chcete hroznovec - okrasný keř (Exochorda), nebo se také říká hroznovec (Coccoloba uvifera) subtropické ovocné plodině, anglicky také Sea grape. Každopádně Vám přeji, ať ho najdete :-) |  |
|  | Koriandr, 11.7.2008 Dobrý večer, koriandr setý (Coriandrum sativum L.) je jednoletá bylina. |  | Je bazalka opravdu jednoletá?, 11.7.2008 Zdravím. Pokud bazalku schováte na zimu do bezmrazé místnosti, tak by Vám měla určitě přezimovat, a po zmrzlých ji zase můžete dát ven. Nechci dělat reklamu, ale zahradnictví Krulichovi nabízí bazalku, která má být vytrvalá, měla by přezimovat... celý příspěvek > |  | jaký druh máty, 11.7.2008 Dobrý večer, nejsem si jist, jestli je to máta, trochu mi to připomíná Bacopu, ale ta má pět okvětních lístků a zubatější list, počkejte na další názory od zkušenějších...:) |  | Jste také fandové do bylinek?, 11.7.2008 Zdravím všechny bylinkáře! :-) Já pěstuji bylinky již od svých 12-ti let nyní po skoro pěti letech mám celkem slušnou sbírku bylin z mírných krajin, např: mátu-peprnou a ananasovou, meduňku, mateřídoušku-dlouholistou a stříbrnou, saturejku horskou,... celý příspěvek > |  | Řasa v koupacím jezírku, 9.7.2008 Dobrý den, pokud vím, tak proti řasám ve vodě funguje okyselení vody - zkuste dát rašelinu do nějákého látkového pytlíku a ponořte jej do vody na pár dní... podle mně to funguje... ale zkuste raději vyčkat na rady zkušenějších...:-)... Mějte se! |  |
 |
|
|
|