|
Příspěvky uživatele - 231.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazovaní, 15.5.2012 Kamarád ruší zahradu a má na ni 2 ořešáky a jednu višeň. Všechno stromy jsou cca. 2-3 roky staré. Je reálné je ted přesadit s tím, že se ujmou? Pokud ano jak mám postupovat? Jde o to, že pokud si je nevezmu, tak je pokácí... |  | Uzení masa, 19.12.2011 Měl bych pár dotazů ohledně uzení masa. Jsem naprostý amatér a začátečník v tomto oboru. Postavil jsem si dřevěnou udírnu, kouřovaod cca. 2m. Při mém prvním pokusu jsem udil pár kousků bůčku a pár libového. Maso bylo dobré, akorát se na něm... celý příspěvek > |  |
|  | Udírna, 8.11.2011 Moc pěkná udírnička. Jaké má vnitřní rozměry? |  | Co na zahradu?, 6.4.2010 Zahrada je severozápadním směrem v nadmořské výšce cca. 510 m. nad m. Je to v okr. Bruntál takže podhúří Jeseníků. Jaká je tam zem bohužel nevím, vím jen že to sloužilo jako pole a poslední dva roky jako louka. V místě kde chci sadit stromky jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|