Příspěvky uživatele - 96.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytníkový džem, 6.10.2013
Přidám jeden aktuální, dnes vařený a moc dobrý námět: Šípková marmeláda s rakytníkem a broskvemi Broskve nakrájíme na malé kousky, dáme podusit, rozmixujeme. Máme protlak. Šípky odříznout špičku a hned i rozpůlit (nakrojit), zalít vodou, dát cca... celý příspěvek >
Alokázie, 3.7.2011
Zdravím, také mám takovou zkušenost, poté, co mi odkvetla, tak mi žádný nový list neroste. Též mám tři listy a nic víc. Martin
Javor na balkoně, 22.5.2011
Mockrát Vám děkuji za vyčerpávající informace!!! Martin
Javor na balkoně, 21.5.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda je možné pěstovat tento červený javor v květináči na balkoně? Martin
Jak na javor červený, 8.5.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, nedávno jsem si koupil na lodžii červený javor, poradí mi někdo jak se o něj starat, zda li hodně slunce, méně, hodně vody apod. Na několika listech se mi objevili zaschlé skvrny, poradí mi někdo jak na to? Děkuji Martin
Název rostliny, 1.5.2011
Díky moc , Martin
Název rostliny, 30.4.2011 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo s názvem této pokojové rostliny? Děkuji, Martin
Určení názvu, 29.4.2011
Muehlenbeckia complexa, Martin
Určení názvu, 29.4.2011
Jo, je to ona, díky moc za radu  Martin
Určení názvu, 28.4.2011 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo, o jakou rostlinu se jedná? Martin
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025