|
Příspěvky uživatele - 96.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytníkový džem, 6.10.2013 Přidám jeden aktuální, dnes vařený a moc dobrý námět: Šípková marmeláda s rakytníkem a broskvemi
Broskve nakrájíme na malé kousky, dáme podusit, rozmixujeme. Máme protlak.
Šípky odříznout špičku a hned i rozpůlit (nakrojit), zalít vodou, dát cca... celý příspěvek > |  | Alokázie, 3.7.2011 Zdravím, také mám takovou zkušenost, poté, co mi odkvetla, tak mi žádný nový list neroste. Též mám tři listy a nic víc.
Martin |  |
|  | Javor na balkoně, 22.5.2011 Mockrát Vám děkuji za vyčerpávající informace!!! Martin |  | Javor na balkoně, 21.5.2011  Zdravím všechny, chci se zeptat, zda je možné pěstovat tento červený javor v květináči na balkoně? Martin |  | Jak na javor červený, 8.5.2011  Zdravím všechny, nedávno jsem si koupil na lodžii červený javor, poradí mi někdo jak se o něj starat, zda li hodně slunce, méně, hodně vody apod. Na několika listech se mi objevili zaschlé skvrny, poradí mi někdo jak na to? Děkuji Martin |  | Název rostliny, 1.5.2011 Díky moc , Martin |  | Název rostliny, 30.4.2011  Poradí mi někdo s názvem této pokojové rostliny? Děkuji, Martin |  | Určení názvu, 29.4.2011 Muehlenbeckia complexa, Martin |  | Určení názvu, 29.4.2011 Jo, je to ona, díky moc za radu
Martin |  | Určení názvu, 28.4.2011  Poradí mi někdo, o jakou rostlinu se jedná? Martin |  |
|  |
 |
|
|
|