|
Příspěvky uživatele - 182.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytníkový džem, 16.6.2013  Chystám se udělat si rakytníkový džem, který bych dávala do bílého jogurtu nebo dětských kaší. Tzn. vymačkat přes husté sítko šťávu z plodů rakytníku, smíchat 1:1 s fruktózou a pak pomalu vařit, dokud směs nezrosolovatí. Nakonec naplnit do... celý příspěvek > |  | Jakou keramickou pánev?, 9.5.2013 Keramickou pánev mám 3 roky - zatím spokojenost, i když věčně asi nevydrží. Oleje dávám jen pár kapek... V porovnání s teflonovou mi keramická pánev přijde lepší. Titanová by měla být nejkvalitnější, ale ještě jsem jí nevyzkoušela, protože keramická... celý příspěvek > |  |
|  | Šunka bez rychlosolí, 3.5.2013 Nevíte někdo, kde sehnat šunky a další uzeniny značky Bilbo Zedníček - jejich řadu E-free? Myslím v běžných obchodech mimo jejich podnikovou prodejnu v Mostě... díky |  | Šunka bez rychlosolí, 1.5.2013 Díky moc všem za tipy a rady - vyzkoušela jsem šunkovar, který považuju za skvělý vynález; podle mě při jeho použití není třeba sarnytr přidávat, když domácí šunku zkonzumujeme do 2-3 dnů a že nemá růžovou barvu mi nevadí :-) Na domácí prosciutto si... celý příspěvek > |  | Šunka bez rychlosolí, 7.4.2013  Už delší dobu marně sháním šunku bez rychlosolí, která by neobsahovala ani dusitan sodný, ani dusičnan draselný, ani chilský ledek. Miluju prosciutto a jamón, ale při čtení etiket jsem zjistila, že v 99% je buď E250, E251 nebo E252 – nejen v šunkách... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|