|
Příspěvky uživatele - 176.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahrada ve svahu, 27.8.2011 Jaká je situace ku světovým stranám? |  | Rajčatová šťáva, 20.8.2011 Rajčata povařím, osolím, prolisuji a získanou šťávu ohřeji k bodu varu, plním do lahví a zátkuji korunkovými uzávěry. Zajímaly by mě vaše recepty na ochucení tohoto produktu. |  |
|  | Sušička, 15.8.2011 Udělejte si překližkovou bednu na asi deset sít v rámečkách. Nahoře a dole otevřenou a postavte ji na cihly na kamnech. Mám takovou s topením topnými tyčemi. Suším bohužel v paneláku, ale výhoda je v rychlosti sušení, protože vzduch tam je suchý.Tah... celý příspěvek > |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 15.8.2011 Moje slova. Za večer a ráno jich v příhodném počasí seberu 4 litry. Vláda by měla dotovat Ferramol dříve než nás slimáci sežerou. Pořád čekám, kdy se objeví něco, co slimejše epidemicky likviduje. |  | Jak přemístit včely, 14.8.2011 Přestěhujte je najednou, nejlépe koncem noci. Zachovejte pořadí a rozmístění úlů. |  | Nejchutnější rajčata, 12.8.2011 Schovávám si semínka z pěstovaných rajčat. Neliší se zase tolik od původních. Navíc, můžete si z více pěstovaných rostlin jednoho druhu nechat semínka z nejvíce podobného plodu k tomu původnímu. Mně osobně nejvíce chutnají rajčata Pollicino.... celý příspěvek > |  | Přehazování kompostu, 10.8.2011 Neplýtvejte časem a silami. Kompost přehazujte jako pan Vysloužil. Já z nedostatku místa přehodím letošní kompost někdy koncem listopadu, na uvolněné místo po dvouletém kompostu. Nezetlelé zbytky rostlin jsou na hromadě dole, nahoře je zetlelý humus,... celý příspěvek > |  | Jaký je rozdíl mezi jeřabinou jedlou a nejedlou?, 10.8.2011 Je to jedlý Moravský velkoplodý. |  | Lilkoviště, 6.8.2011 Jak poznám, že je plod lilku zralý? |  |
 |
|
|
|