|
Příspěvky uživatele - 198.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Zhruba když zrají jahody, tak se stříhají habry v živém plotě. Zkoušel jsem tím podkládat jahody, ale nic moc. Byl z toho akorát nepořádek. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Má!!! |  |
|  | Eko proti múčnatke (padlí), 5.6.2013 Bioan
Bioton
jsou na bázi lecitínu nebo kaseínu, ale moc to nefunguje. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Mythos má 5, Thiram 7 dnů. |  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013
|  | Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013 Stříknul jsem Mythosem na začátku kvetení a v pohodě, nehnijí. Budoucí plody se infikují hlavně v době kvetení. |  | Proč réva nekvete?, 3.6.2013 Mně pokvetou, ale vyrůstají z loňského dřeva. |  | Huba na novom trávniku, 7.11.2011 Já bych řekl, že to je hnojník. Jedovatý není. |  | Řepný sirup - řepný sirob, 7.11.2011 Třeba do máku do buchet. |  |
|
|
|