|
Příspěvky uživatele - 60.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Respektuji přání paní Alexxy, ale chci se k tomuto problému vyjádřit. Myslím si, že listy jsou poškozeny úletem herbicidu, který někdo používal při postřiku. Přdpokládám, že jsou na rostlině poškozeny jen některé listy a ostatní a květy jsou v... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 25.5.2021 Těm paprikám jste zaštípl vrcholy?
Vladimír |  |
|  | Ochrana rajčat před zimou, 25.5.2021  Na Facebooku napsala paní LR, že již šest let používá na rajčata krytí netkanou textilií a má to v pohodě. Dle mých zkušeností s touto silnější netkanou textilií jsou také jednoznačně pozitivní (přes zimu jsem měl v tunelu květáky, teď mám v něm... celý příspěvek > |  | Ako založiť nové jahodovište, pod fóliou?, 9.9.2020 Ano, netkaná textilie se vyhodí současně s jahodami. Tkaná se odloží a za dva tři měsíce se použije pro jahody znovu. Jen se natáhne na záhon a do otvorů se vysadí nové saznice.
... celý příspěvek > |  | Ako založiť nové jahodovište, pod fóliou?, 9.9.2020  S úspěchem používám už pět let opakovaně černou tkanou textilii (rašlový úplet). Koupil jsem ji na internetu, celou roli 50 m o šířce 1,05 m. Není problém vystřihnout v ní kulaté otvory v příslušném sponu. Počítám, že mně vydrží minimálně těch... celý příspěvek > |  | Podzimní pěstování zeleniny, 9.9.2020  V pondělí jsem sklidil první brokolici, průměr hlavy cca 15 cm. Odrůda Steel po uvaření velmi chutná.
Vladimír |  |
 |
|
|
|