|
Zkroucene listy rajcat, 11.7.2022  Pro pana Milana HP: Dobry den pane Milane, mel jste pravdu, zastinila jsem kontejnery, nyni se ochladilo a postizena rajcata maji vrsky uplne normalni. Dekuji vam 😉👍🏻
P.s nic jineho jsem nedelala, tak velka rajcata se... celý příspěvek > |
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Dekuju vam, udelam to dle bodu 3
a uz nebudu otravovat a " mucit vas temi rajcaty..." jak pise host 9.142
dekuju za radu a pomoc😉👍🏻 |
 |
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 No mozna s tim zemedelcem budete mit pravdu, ptz ten opravdu pole strika
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Ano presne jak pisete, postrikovac byl vymyt. 👍🏻 |
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Postrik byl provaden vecer a ve stinu.Rajcata jsou na jihovychod, kazdopadne i kdyby je to spalilo, tak to by byka asi dobra zprava, ptz by obrazily |
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Znovu opakuji, postrikovac byl novy. Ovocne stromy nemame(loni jsme teprve zaseli travnik) jednou jedinkrat pohnojili Travinem. Jinak nikdy zadna chemie. Bofix jsme nikdy nepouzili. Dekuji
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 To neni mozne, bylo to v posypovem voziku, jedine by hnojivo muselo preletet strechu 🙊🙈
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 19.6.2022 Waltre moc dekuji, tj pozitivni zprava 😉👍🏻 |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Dekuji vam za radu. Zitra zajedu koupit a vecer postrikam. |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Prave se mi ten herbicid take nezda, kdyz jsou rajcata tak velka s velkymi plody. Ja vim, ze to zbytecne hrotim, nejak jsem tomu zahradniceni propadla a hrozne me to bavi. Prt me takovy nezdar velmi trapi🙈 |
 |
|
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Prosim postrikovac byl koupeny uplne novy a delala jsem postrik prirodnim roztokem Odolnost rajcat. Travin je granulovane hnojivo na travu, ktery jsme pouzili pred 2 mesici pohozem na travu, ktera je na uplne opacne strane domu a v zadnem pripade... celý příspěvek > |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Dekuji, ano odtok maji a zkusim je prolit👍🏻😉 |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Dekuji vam a myslite, ze takto postizene rajce bude jeste rust a plodit?? Dole plody ma. Pomalu se smiruji s herbicidy, jen me je divne, ze se to stalo po 2mesicich co jsou presazena... |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Tak na ty extremni teploty prave taky sazim, zkusim listy otrahat. Dekuji vam👍🏻😉 |
 |
Zkroucene listy rajcat, 18.6.2022 Me to na ty herbicidy nesedi, ptz v tom urizlym sudu jsou ctyri rajcata spolu a ma to jen jedno. Ostatni tri jsou oka. A myslela jsem si, kdyby to bylo herbicidy, ze by rajcata tohke udelala hned a ne kdyz uz maji pres metr.. ale nevim.... celý příspěvek > |
 |