Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva 2022, 15.9.2023
Letos si mi jedna kolemjdoucí stěžovala, když viděla můj vinohrádek, že jim sprchávají hrozny, a že pod ně do jam dávali hnůj. Já to taky kopu všechno ručně, ale před tím jsem místo několikrát hluboce prooral velkým traktorem. Akorát loni co jsem... celý příspěvek >
Réva 2022, 15.9.2023
A pak si přečtete o tom, že standardní sazenice musí mít pevný, kruhový srůst podnože s roubem, letorost vyzrálý minimálně na délku osmi oček a nejméně čtyři kořeny rozložené po obvodu kořenové patky. A další věci ohledně UKZUZ a SRS. Jedině zkusit... celý příspěvek >
Réva 2022, 15.9.2023
Včera jsem sledoval video o tom zda hnojit a nebo vůbec nehnojit révu při výsadbě sazenic. Podle toho co jsem z různých zdrojů i podle mého vlastního rozumu a zkušeností zjistil jsou obaba tyto názory (hnojit x nehnojit vůbec) zavádějící a začínající... celý příspěvek >
Maliny, 15.9.2023
A můžete u těch žlutých udat nějakou konkrétní odrůdu paní Lído a pane Miloši? Děkuji Biegler
Maliny, 14.9.2023
Plánuju výsadbu malin, hlavně teda červených, s jinými barevnými odůrdami nemám konzumní zkušenosti a s různými kříženci malinoostružin také ne. Stojí výsadba těchto druhů za uvážení a nebo červené jsou nejlepší? Biegler
Réva 2022, 13.9.2023
Radarové odrazy dnešní noci se zatím zdají býti pořád zlověstné, šel jsem tedy ještě otrhat nějaké hrozny, které jsem ještě sklízet nechtěl, ale předpovídaná děštovka by je pohřbila. Neodolal jsem a okusil poprvé z révy Bianca hrozen z panenské... celý příspěvek >
Třešeň prořez, 13.9.2023
Pokud bude odřezávat léta větev po větvi se zralými třešněmi, tak to bude v pořádku a mezi tím mu jinde může narůst nový stromek. Pokud ta třešen teda plodí a nemá nějakou jinou chorobu. Biegler
Réva 2022, 13.9.2023
Ještě jeden laškovný dodatek k plesnivění bobulí Festivalnyj. Já to podchytil hned ze začátku, ale našel jsem pár už celkem plísní uschlých bobulí a byly překvapivě sladké. Možná jsem to měl nechat tak jak to dělají někteří profesionálové. Ještě pár... celý příspěvek >
Třešeň prořez, 13.9.2023
Podobně tvarované stromy najdete i v zámeckých parcích a zahradách tam to neřežou. :-)
Réva 2022, 13.9.2023
Chtělo to o jeden postřik víc, aspon o jeden, ale když to člověk dělá pro vlastní potřebu a není na tom podnikatelsky zainteresován, s postřiky šetří. Navíc mám Festivalnyj vysazený na nevhodném místě mezi stromy a od západu je sousedova... celý příspěvek >
Réva 2022, 12.9.2023
Zakončení vinohradnické sezony 2023. Sice mám ještě pozdnější Ajvaz, ale není ho tolik keřů. Festivalnyj dosáhl cukernatosti 19 a musel jsem otrhat, začaly hnít bobule i v tomto nádherném počasí. Je to škoda, že už musel jít ne kvůli cukru, ale... celý příspěvek >
Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 8.9.2023
Mně to v určitých ohledech strašně připomíná jeden klan mimo jiné chovatelů krav pod vysokokmeny z vyšších nadmořských výšek, jejich působení jsem zažil i osobně, a nic bych za to nedal, že prosperují i zde. Biegler
Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 8.9.2023
Já nevím, že zde vždycky někdo něco vykřikne a převážně z IP adresy, která nemá žádné jiné příspěvky a pak je zase jiná a toho jsem si všiml už několikrát. Biegler
Ovocinár zo Smolenice, 8.9.2023
Tak ono je nutné dodržet určité zásady kolik listové plochy ponechat a kolik odstranit na 1 m2 a na 1 g ovoce a taky aby byly osluněné. Biegler
Ovocinár zo Smolenice, 8.9.2023
A ještě jeden dotaz pane Mičurine, odstranujete i to co roste ze zálistků nebo je ponecháváte celé, případně zakracujete například na 3 listy? Ponechání několika listů na části zálistku má pomáhat ke zvyšování cukernatosti. Ale opět to neznám od... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika