|
Příspěvky uživatele - 191.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roub Elise, 18.1.2023 Velmi děkuji, mezitím se mi podařilo sehnat roub Elise v příbuzenstvu. Pravda, měl jsem si to zjišťovat dříve než jsem otravoval tady.
vše nejlepší do nového roku. |  | Roub Elise, 1.1.2023 Máte pravdu, je to kříženec Coxovy renety, ale její chuť nemá, není tak nakyslá. My kupujeme Elise na podzim v sadu. Vydrží do jara.
jz77f |  |
|  | Roub Elise, 26.12.2022 Dobrý den,
nevíte prosím někdo, kde by se dal sehnat roub odrůdy Elise?
Děkuji,
jz77f
|  | První preventivní postřik proti PB, 8.6.2022 Aktuální podmínky pro šíření PB na mapě Výzkumného ústavu bramborářského
Radikální zhoršení ze včerejška na dnešek. Jdu na postřik.
jz77f
|  | Včely a plastová okna, 16.5.2022 Údajně je odpuzují kuličky proti molům nebo citronela. Likvidovat se dají octem (do rozprašovače). |  | Skořápky do kompostu, 8.4.2022 Dobrý den,
můžou se dávat skořápky do kompostu? Rozloží se? Děkuji.
jz77f |  | Hadice na více než 2 sezóny, 8.4.2022 Dobrý den,
doteď jsem používal levné zelené půlcoulové zahradní hadice. Po pár letech jsou na vyhození. Můžete mi prosím poradit hadici, která neztrvdne? Děkuji.
jz77f |  | Opora popínavých rostlin, 8.4.2022 Dobrý den,
mám 2m vysoký beton. plot. Zatím jsem vysadil Clematis a chci přidat další popínavé rostliny. Co byste mi doporučovali jako bezúdržbovou oporu? Děkuji.
jz77f
|  |
 |
|
|
|