Příspěvky uživatele - 191.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roub Elise, 18.1.2023
Velmi děkuji, mezitím se mi podařilo sehnat roub Elise v příbuzenstvu. Pravda, měl jsem si to zjišťovat dříve než jsem otravoval tady.  vše nejlepší do nového roku.
Roub Elise, 1.1.2023
Máte pravdu, je to kříženec Coxovy renety, ale její chuť nemá, není tak nakyslá. My kupujeme Elise na podzim v sadu. Vydrží do jara. jz77f
Roub Elise, 26.12.2022
Dobrý den, nevíte prosím někdo, kde by se dal sehnat roub odrůdy Elise? Děkuji, jz77f
První preventivní postřik proti PB, 8.6.2022
Aktuální podmínky pro šíření PB na mapě Výzkumného ústavu bramborářského Radikální zhoršení ze včerejška na dnešek. Jdu na postřik. jz77f
Včely a plastová okna, 16.5.2022
Údajně je odpuzují kuličky proti molům nebo citronela. Likvidovat se dají octem (do rozprašovače).
Skořápky do kompostu, 8.4.2022
Dobrý den, můžou se dávat skořápky do kompostu? Rozloží se? Děkuji. jz77f
Hadice na více než 2 sezóny, 8.4.2022
Dobrý den, doteď jsem používal levné zelené půlcoulové zahradní hadice. Po pár letech jsou na vyhození. Můžete mi prosím poradit hadici, která neztrvdne? Děkuji. jz77f
Opora popínavých rostlin, 8.4.2022
Dobrý den, mám 2m vysoký beton. plot. Zatím jsem vysadil Clematis a chci přidat další popínavé rostliny. Co byste mi doporučovali jako bezúdržbovou oporu? Děkuji. jz77f
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika