|
Příspěvky uživatele - 126.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 3.3.2021 Záhony mám velké, takže je i hodně cestiček, a i když to s plečkou-očkem jde vcelku dobře, je to pěkná fuška. Před pár lety jsem s tím skončila, pak chvíli plečkoval manžel a už toho má taky dost, teď slámuju. Mulčuju slámou skoro všechnu zeleninu,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 24.2.2021 Evo, zkoušíte rolky poprvé, nebo máte více zkušeností? Já rolky přestřižené napůl poprvé zkoušela loni v létě, ne s rajčaty, ale pro letní sadbu salátu (na záhoně odmítal ve vedru klíčit) a už nevím čeho dalšího a moje zkušenost byla, že pro rychle... celý příspěvek > |  |
|  | Atraktívne druhy rajčín, 4.2.2021 Děkuju, no, nezní to moc optimisticky. Kdyby ale ještě někoho Kellogs zajímal, tak je asi i přesto zkusím. Elen |  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Vladimíre, taky bych se ráda přidala k objednávce na příští rok, pokud je to možné. Chtěla bych zkusit: Sophie´s Choice, Orange Russian 117, Kellog´s Breakfast, Manyel a Redfield Beauty.
Sophie´s Choice a Orange Russian 117 jsou u mnohých z vás... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 Milane,
Black from Tula jsem měla loni. Z výsevu 14.1. byla první sklizeň 26.6. Např. Oxheart ze stejného výsevu dozrálo první až 9.7, San Marzano 20.7., takže mi tak strašně pozdní nepřipadá - ale byl to jen první rok.
Spíš jsem s ním měla... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 28.1.2021  Vladimíre, jsem zvědavá, jak se jim bude v 0,5 l kelímkách dařit - loni jsem byla nepříjemně překvapená jakou rychlostí jsem musela přesazovat a kupovat substráty. Výsevy z konce listopadu jsem měla v březnu doma v 1,8 l v květináči s poznámkou, že... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 23.1.2021 Díky Vladimíre, žaluzie máme takové ty svislé široké "kancelářské". Dám vědět, jak rostliny ten příležitosný výpek zvládly |  | Rajčata 2021, 23.1.2021 Děkuji Evo za Vaše zkušenosti. Taky jsem chtěla zkusit džínové květináče, ale díky Vám můžu tenhle krok přeškočit. Jsem zvědavá, jakou budete mít letos zkušenost s air-pot. S přesazováním to udělám jak říkáte.
Vladimíre, žaluzie máme, ale ty jsou... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 21.1.2021 Milane, Vladimíre, děkuju za reakce.
S tou občasnou vysokou teplotou asi nic neudělám - okna jsou trojskla s jakýmsi plynem zajišťujícím tepelné zisky (pasivní dům), to bych musela rajčata přenášet, když svítí... no nic, říkala jsem si, že se jim... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 20.1.2021  Přidávám svoje první výsevy z 15.12. 3x Maglia Rosa, 1x Mongolskyi Karlik, 1x Heartbreakers. Svojí touhu po air-pot květináčích jsem vyřešila samovýrobou z geotextílie (lepeno tavnou pistolí) a dětskou ponožkou navlečenou na prosříhaném kelímku od... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 15.12.2020 Děkuju |  | Rajčata 2021, 15.12.2020 Chtěla bych se zeptat k semenaření - obecná rada, co jsem tak slyšela, je "vyberte semena z prvního plodu", zejména pokud chcete podpořit ranost odrůdy. Co ale ve chvíli, kdy rané odrůdy pěstuju s brzkým výsevem, opravdu mám brát na semena první... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 15.12.2020 Děkuju, pořídím tedy Francovku, ty molice byly fakt mor |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 14.12.2020 Milane, opravdu čistou francovkou? Kolik má vůbec procent alkoholu? Opravdu je nezničím, když je otřu třeba čistou vodkou? Elen
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 14.12.2020 Díky Milane za tvojí zkušenost. Pro zajímavost: Teta Jana na svých stránkách píše, že taky měla tendenci přelívat, ale začala zalívat až když rostlinky trochu svěsí listy - když zažijí sucho, prý se jim bohatěji větví kořenový systém. No, nevím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|