|
Příspěvky uživatele - 145.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Baltská světlá rašelina, 27.4.2022 Dobrý den,
zakládal jsem záhon pro kanadské borůvky loni na podzim a druhý letos na jaře. Do obou jsem koupil běžnou rašelinu z hobby marketu, stejné množství i stejnou značku. Ta co jsem ji tam ale sypal nyní na jaře je jakoby hnědá, zatímco... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 420 občasné samovolné max. otáčky, 29.1.2020 Tato pila Dolmar má skoro o polovinu menší spotřebu paliva než starší huska.a to může být taky kámen úrazu, že je bohatost směsi vysponovana na minimum a stačí málo a směs je moc chudá a tím dochází k těm samovolným otáčkám.a katalyzátor to taky... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS 420 občasné samovolné max. otáčky, 29.1.2020 Dobrý den.karburator sedí na válci bez netěsnosti, hadička je v pořádku, filtr je nový, a kuželové ventily jsou v pořádku a nečistoty v karburátoru jsem čistil v ultrazvuku.jedine, co mě napadá je to, že by musela být nějaká špona pod vlisovanym... celý příspěvek > |  |
|
|
|