|
Příspěvky uživatele - 255.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Topaz nepřekonaný, 27.4.2022 Tak uz neco prekonalo ten Topaz? :) Chci si poridit jablon, tepla oblast, slunne misto. Mam jit do nej, nebo pokrok nezastavis a je tu neco noveho? |  | Jak tohle ostříhat?, 16.4.2022  Je to nektarinka zasazena minuly kveten. Samozrejme jsem to nejak ostrihal minuly rok, ale pak jsem to moc nesledoval jak to roste a ted mi prijde, ze to je tak divoce rozvetvene a nemuzu tam najit nejake hlavni budouci vetve. Cela ta spodni vetev u... celý příspěvek > |  |
|  | Trhat květy?, 16.4.2022 Chtěl jsem se zeptat, mam plno mladych stromku a keru, ktere druhym rokem po zasazeni kvetou. Ani si nejsem jisty, ze by nejakou urodu unesly. Nemam to radsi otrhat, treba jeste pred uplnym rozkvetenim, aby se ta energie stromku soustredila na rust?... celý příspěvek > |  |
|
|
|