|
Příspěvky uživatele - 185.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zastřihnout, 23.4.2022 Dík moc za radu, udělám to tak, jen nevím co je červená Ferta. Objednala jsem Alga Humin, což mi někdo taky radil. |  | Jak zastřihnout, 18.4.2022 Stromek byl opravdu vysazen v březnu 2018 a proto mě mrzí, že stále sedí, květy jsem vždy olámala. Tu štěpku jsme nasypali až letos v březnu, jinak necháváme volná kola kolem stromků a mulčujeme posečenou trávou, kterou úspěšně rozhrabávají kosové. |  |
|  | Jak zastřihnout, 18.4.2022 Hrušeň byla prostokořený stromek, kořeny nebyly veliké, ale asi jak mi tu lidi radí, tak vídím, že asi jsme zalévali více než je nutné. Také mi někdo radil pohnojit přípravkem AlgaHumin, že podpoří kořeny nebo popřípadě i Previcur, pokud by stromky... celý příspěvek > |  | Jak zastřihnout, 11.4.2022 Velmi děkuji za podrobný popis a rady! Stříhám aspoň minimálně každý rok, ale přírůstky nic, zkusím udělat střih co radíte a opět otrhat všechny květy. Stromky jsou od firmy Jukka a opravdu nerostou - mám jich od tam nakoupeno více, Chojuro hrušky... celý příspěvek > |  | Jak zastřihnout, 9.4.2022 Prosím co to je, můžete upřesnit - probrat střihem plodný obrost - vždyť tam žádné větvičky nejsou a jedině tam jsou květní pupeny, které jak vykvetou otrhám. |  | Jak zastřihnout, 8.4.2022 Stromek je zasazen aby místo očkování bylo nad zemí. Podnož by měl být semenáč Asijská hrušeň Chojuro.
Opravdu nevím, co ostříhat, nemá žádné přírůstky.
|  | Jak zastřihnout, 7.4.2022  Prosím zda by poradil někdo jak ostříhat hrušeň Chojuro, vůbec neroste, zaléváme, plody nenechám, otrhám aby se nevysiloval. Děkuji |  | Jak zastřihnout, 7.4.2022  Prosím poradil by někdo jak ostříhat tento Šampion? Sázen jaro 2018, ale přírůstky skoro žádné. |  |
 |
|
|
|