|
Příspěvky uživatele - 248.199
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Řez přerostlých keřů, 8.3.2018 Jsou hodně husté, nemají uvnitř světlo, tak některé větve zasychají. Pokraťte část výhonů na nižší rozvětvení a některé staré větve vyřežte úplně pryč. Lída
| | Vrba na kmínku - řez, 8.3.2018 Ano, tak nějak se to dá říct. Aby zůstaly ohyby větviček nahoře s kouskem pokračování směrem dolů- z ponechaných pupenů vyrostou nové větvičky. Lída | |
| | Vrba na kmínku - řez, 7.3.2018 Pokud budete chtít za rok zase převislé "kočičky", tak ostříhat poměrně dost po odkvetení kočiček. Musí vytvořit nové šlahouny, na kterých zase budou příští jaro kočičky. Pokud kočičky nechcete a stačí vám jen listí, je to asi jedno. Jedna má... celý příspěvek > | | Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018 Vršky nedávám do vody (rády tam hnijí), ale otrhám z nich spodní lístky a asi 10cm dlouhé řízky se 2-3mi listy zasadím do zeminy do kelímků od jogurtu (dole dírku) a (hlavně zpočátku) opatrně zalévám - víc vadí přelití, než přeschnutí, přece jen to... celý příspěvek > | | Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018 Tázala se Jája, fotka je Mirky ... Lída | | Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018 Po sestřižení obrazí i zdřevnatělé stonky. Lída | | Lopatkovec uvada, 3.3.2018 S tím zaléváním je to stejně zajímavé. Já ho zalévám až tehdy, když začíná vadnout a je spokojený. Přitom to je kytka vhodná i do akvária, když jsem ještě měla akvárko, rostl si spokojeně pod vodou, akorát nekvetl - to prý musí vyrůst nad... celý příspěvek > | | Proč mi usychají květiny?, 3.3.2018 Každá kytka jednou dokvete. U vrisey po dokvetení postupně odumře i původní rostlina, ale po stranách vytvoří nové mladé rostlinky. Prý je lze jako větší oddělit a pěstovat dál, mně se to... celý příspěvek > | | Lopatkovec uvada, 3.3.2018 Pokud měl málo kořenů, tak zkuste ostříhat polovinu listů, aby se do pořádného zakořenění snížila odpařovací plocha. Lída | |
|
|
|
|