Příspěvky uživatele - 68.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
ULA, 9.4.2022
opravuji: rok výsadby 2021.
ULA, 8.4.2022
Dobrý večer, meruňky mám kousek od Hodonína, a zatím nejlépe se daří odrůdě Soledano, která by mohla být i do horších oblastí. ULA meruňku jsem vysadil v roce 2022, a to jak u Hodonína, tak ve východních Čechách, zhruba 400 m.n.m. Bude tedy možnost... celý příspěvek >
ULA, 1.4.2022
Zkuste občas kontrolovat jejich webové stránky, minulý rok se mi povedlo meruňku ULA sehnat a dokonce mi ji poslali domů (což běžně nedělají, pokud mají jen na prodejně a ne v e-shopu). Držím palce.
Meruňky 2022, 15.3.2022
Tak zatím nejodolnější se mi ukazuje Soledano, výsadba podzim 2017. Veselka, Aurora ani Bhart orangered nepřežily. Jihovýchodní Morava.
Odolné odrůdy meruňka, 26.11.2021
Minulý týden jsem koupil a zasadil nové 3 stromky meruňky - ULA, Kompakta, Raná z Morden. Měly by být odolnější mrazu a monilioze. Máte někdo zkušenosti s uvedenými odrůdami? Děkuji.
Prosím o identifikaci rostliny, 13.7.2021
Štětka planá (Dipsacus fullonum).
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika