|
Příspěvky uživatele - 68.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ULA, 9.4.2022 opravuji: rok výsadby 2021. |  | ULA, 8.4.2022 Dobrý večer, meruňky mám kousek od Hodonína, a zatím nejlépe se daří odrůdě Soledano, která by mohla být i do horších oblastí. ULA meruňku jsem vysadil v roce 2022, a to jak u Hodonína, tak ve východních Čechách, zhruba 400 m.n.m. Bude tedy možnost... celý příspěvek > |  |
|  | ULA, 1.4.2022 Zkuste občas kontrolovat jejich webové stránky, minulý rok se mi povedlo meruňku ULA sehnat a dokonce mi ji poslali domů (což běžně nedělají, pokud mají jen na prodejně a ne v e-shopu). Držím palce. |  | Meruňky 2022, 15.3.2022 Tak zatím nejodolnější se mi ukazuje Soledano, výsadba podzim 2017. Veselka, Aurora ani Bhart orangered nepřežily. Jihovýchodní Morava.
|  | Odolné odrůdy meruňka, 26.11.2021 Minulý týden jsem koupil a zasadil nové 3 stromky meruňky - ULA, Kompakta, Raná z Morden. Měly by být odolnější mrazu a monilioze. Máte někdo zkušenosti s uvedenými odrůdami? Děkuji. |  | Prosím o identifikaci rostliny, 13.7.2021 Štětka planá (Dipsacus fullonum). |  |
|
|
|