Příspěvky uživatele - 198.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2022, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Zdravím ještě jednou, když jsme u těch meruněk, po šitově řezu i přes tu nepřízeň počasí i nějaká meruńka bude na Goldbarce. Posílám foto, ať se daří. ITB
Švestky 2022, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Zdravím od Kuřimi, tak pánové začíná dozrávat moje oblíbená švestička Kalipso, je velice chutná, je to ranná odrůda a zatím je to můj top favorit, že jsem vysadil druhou, Posílám foto, at se daří. ITB
Meruňky 2022, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Zdravím od Kuřimi,  tak to že 90% meruněk ve finále zmrzlo a předtím jsem 2 noci topil pod Velkopavlovickou, tak žádná sláva samozřejmě, ale mám na ní cca 40 meruněk velikosti tenisáku. Jedna meruňka váží v průměru cca 130 gramů, což dle... celý příspěvek >
Hrusen opakovane kvete, 20.5.2022
Dobrý večer, Je to jistě v pořádku, někdy se stane, že pár pupenů se prostě vzbudí později a dochází k opožděnému květenství jak u Šittova řezu. Děje se mi to na hrušních taky a mám je venku. Zdraví ITB
Třešeň, 18.5.2022
Dobrý večer, to nevypadá dobře, zasažený celý stromek. Nicméně, osobně bych ty nejhorší napadené větvičky ostříhal, budou hodně suché a zbytek bych zkusil aplikovat Signum a třeba za 10 dní Prolektus a uvidíte co se podaří zachránit. Abychom hned... celý příspěvek >
Hruškojeřáb 'Hrušeň tatarova' Děje se něco nekalého, 12.5.2022
Zdravím od Kuřimi,  obracím se na Vás vzdělanější, něco se mi děje s hruškojeřábem a nevím co. Některý větvičky má zklapóšený, mšice jsem žádný nenašel, tak nevím v čem je problém, nevíte někdo? Díky za radu.
Srnec a plot a už mě to, 5.5.2022
mno nejhorší je, že není prostě v mých silách nakazovat ostatním sousedům ať si opraví ploty, máme tu samozřejmě kybl lidí co tu mají ploty ještě z dob komunismu a nikdo s tím nic nedělá, neopravuje. Nikdo nebude vynakládat peníze, jim je to jedno,... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 4.5.2022
Zdravím pane Petře do Pardubic, máte to moc pěkné. Já jsem čekal něco víc u sebe ale i přes tu snahu s topením, tak bohužel, všechno šlo na konec do kyblu a ty posledni 2 mrazíky vzali sebou všechno. takže i přes tu počáteční snahu, nebude ani na... celý příspěvek >
Srnec a plot a už mě to, 4.5.2022 Obsahuje fotku
Zdravím, tak jsem před týdnem opravil poničené ploty, mno netrvalo týden a dneska mě čekalo zase překvápko, ožraná meruňka, višeň, 2 jabloně, potrhaný ploty opět.  Mno nic, tak psal jsem na lesy města Brna, reakce nulová, psal jsem... celý příspěvek >
Zakládáme kotlovitou korunu, 1.5.2022 Obsahuje fotku
Zakládáte kotlovitou korunu? Přáli by jste si mít krásnou rozložitou korunku vaše stromečku? Výborně, střihněte kosterní větve stromečku na vnitřní očko a uvidíte, že docílíte vašeho snažení. Vnitřní očko v létě zaštípnete nebo na jaře příštího... celý příspěvek >
Řez slivoně -, 30.4.2022
Dobrý večer, tak doufám, že to dopadlo dobře, a všechny rány jste zatřely stromkovým balzámem. Uvidíte, vše bude fajn, a švestička se bude mít čile k světu, Ať se daří, zdraví ITB
Řez slivoně -, 29.4.2022 Obsahuje fotku
Dobrý večer, mno z fotky se to teda opravdu špatně určuje, ale evidentně tam rostou 2 terminály, když se dívám na stejnou tloušťku větví. Tož jestli to dobře vidím, střihl bych to na jeden terminál a 3 kosterní větve. Tu nejsilnější kosterní... celý příspěvek >
Prosím o radu Hrušeň Nashi Hosui, 28.4.2022 Obsahuje fotku
Dobrý večer, přesně jak píše paní Lída, takhle tam máte vidlčku tedy 2 terminály, to je špatně, jeden pryč. střihněte to tam kde chcete mít založenou budoucí korunku a potom si vyberte 3-4 kosterní větvě a samozřejmě 1 terminál v příštím... celý příspěvek >
Rez čerešne po vysadení, 28.4.2022
Dobrý večer, omlouvám se dřív jsem se nedostal k netu, ano přesně jak píše kolega.  Já nechávám pro sychr 10 pupenů a z toho vyberu v příštím jaře 1 termínal a 3-4 kosterní větve, jak se mě líbí a jsou nejlépe postaveny na všechny 3-4... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 27.4.2022
Zdravím od Kuřimi,  dneska jsem udělal finální preventivní postřik proti moniliové spále na meruňkách, pod tou co jsem topil vypadá že by něco mohlo být, tak ještě uvidim. Meruňka Goldbarka měla minulý rok udělaný šittův řez a něco málo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika