|
Příspěvky uživatele - 173.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sylvia višeň?, 25.3.2022 Provedu👍 |  | Sylvia višeň?, 25.3.2022  Obrázek mi byl celkem fuk, ale přes jednu zahrádku noví sousedé vysadili nové stromky(jablka a třešně- jak se později ukázalo) téměř k plotu. Tak jsem si říkala, jestli nebude do budoucna nějaký kravál kvůli listí a přesahujícím větvím. Není proč,... celý příspěvek > |  |
|  | Sylvia višeň?, 22.3.2022 Stromek má kromě terminálu jen čtyři boční větvičky, nejdelší tak půl metru. |  | Sylvia višeň?, 22.3.2022  No žádný obr to neni. Opravdu ten 1,80 po šesti letech. Koupeno ve Fytosu. A ještě přidám fotku naší největší sklizně. Zdravím B.
|  | Sylvia višeň?, 21.3.2022  Díky moc, prubnu. Při tomhle počasí do týdne kvete. Včera v Plzni už jsem viděla nakvetlé sakury a takhle teď vypadá ta má nesťastná Sylvička. Ještě jednou děkuji, Bedřiška |  | Sylvia višeň?, 21.3.2022  Dobry den, asi před pěti lety jsem vysadila Sylvii a rozhodně se jedná o třešeň. Jenomže když už měla významně květních pupenú a já se těšila na jakous takous sklizeň, část květů se nějak zdeformovala, stopky tak centrimetrové a chyběly pestíky.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|