Příspěvky uživatele - 173.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sylvia višeň?, 25.3.2022
Provedu👍
Sylvia višeň?, 25.3.2022 Obsahuje fotku
Obrázek mi byl celkem fuk, ale přes jednu zahrádku noví sousedé vysadili nové stromky(jablka a třešně- jak se později ukázalo) téměř k plotu. Tak jsem si říkala, jestli nebude do budoucna nějaký kravál kvůli listí a přesahujícím větvím. Není proč,... celý příspěvek >
Sylvia višeň?, 22.3.2022
Stromek má kromě terminálu jen čtyři boční větvičky, nejdelší tak půl metru.
Sylvia višeň?, 22.3.2022 Obsahuje fotku
No žádný obr to neni. Opravdu ten 1,80 po šesti letech. Koupeno ve Fytosu. A ještě přidám fotku naší největší sklizně. Zdravím B.
Sylvia višeň?, 21.3.2022 Obsahuje fotku
Díky moc, prubnu. Při tomhle počasí do týdne kvete. Včera v Plzni už jsem viděla nakvetlé sakury a takhle teď vypadá ta má nesťastná Sylvička. Ještě jednou děkuji, Bedřiška
Sylvia višeň?, 21.3.2022 Obsahuje fotku
Dobry den, asi před pěti lety jsem vysadila Sylvii a rozhodně se jedná o třešeň. Jenomže když už měla významně květních pupenú a já se těšila na jakous takous sklizeň, část květů se nějak zdeformovala, stopky tak centrimetrové a chyběly pestíky.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika