|
Květináč do kamenného žlabu, 23.2.2022 ted jsem kouknul na net a oni ty varice stale prodavaji v EVĚ ho maji za 140 kc |
 |
Květináč do kamenného žlabu, 23.2.2022 osobne bych zkusil uriznout velkou pet lahev co je na kojeneckou vodu nebo sirup ma 5 L dat ji do zlabu a nalit varici vodu problem je voda hned zchladne resenim by byl ponorny el. varic kdyby se voda varila tak se ta pet lehev vytvaruje podle... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 9.8.2021 nahoru se muze dostat rostrikem otocte prevodovku spodkem nahoru a treba se to ukaze nebo porovnejte kapky oleju z motoru a z prevodovky |
 |
Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 9.8.2021 odkud vam nikdo takhle nerekne bud poznate rozdil motoroveho oleje od prevodoveho a nebo kdyz to umejete tak uvidite kde prosakuje |
 |
Olovo zo strelby vzduchovkov, 28.7.2021 urcite bych nemel obavy z olova delali se i olovene trubky na vodu ale mel bych obavy ze strelby z vaseho dotazu mam dojem ze se nejedna jen o par broku ale o castejsi strelbu tomu by jste mel zabranit nez se stane nejaky uraz |
 |
Ake cerpadlo na zahradu bez elektriny, 2.6.2021 zasobnikovou nadrz na vyvysenem miste a vetrne cerpadlo na zpusob americkych farem |
 |
Jak zacelit ranu na kmenu dole, 26.5.2021 samozrejmne ocistit od mrtveho dreva necistot a odchlipujici kury ne do ziveho je moznost jeste umyt roztokem hypermanganu |
 |
Jak zacelit ranu na kmenu dole, 26.5.2021 na tohle se prodava lack balsam pokud vas neodradi cena ja jsem mel kdysi takto poskozenou merunku a stary zahradnik mi poradil udelat zabal z kravskeho lejna a jilu a ono se to casem hezky zacelilo |
 |
Kdy dát do země brambory?, 8.5.2021 zatim tam jsou tak jak jsem je tam dal ja jsem je dal drive protoze se udelalo teplo a mel jsem pred operaci jinak bych je daval az ted ale snad uz bude teplo a vylezou narasene nebyly a jsem z polabi vcera jsem koukal na roudnicku a take je jeste... celý příspěvek > |
 |
Kdy dát do země brambory?, 7.5.2021 sazel jsem brambory v polovine dubna a zatim se vteto zime neprobudily hrozi nejake nebezpeci ze nevzejdou vubec nebo budou jen opozdene? |
 |
|
 |
Píst, válec, přidření, zadření, 14.4.2021 proc jste sundaval vyfuk kdyz neco funguje tak to prece nebudu rozebiratr pila se zabiha tak pistni krouzky vyhlazuji cestu |
 |
Ošetření žacího ústrojí proti korozi, 13.3.2021 ze to omlati i pozinkovani to si myslite nebo to mate z vlastni zkusenosti? ja mam z vlastni zkusenosti tu barvu na silnice po 5 letech se ani najednom miste neukazal plech sekacku uz nemam ale kdybych si poridil jinou tak ji zase pouziju a v... celý příspěvek > |
 |
Ošetření žacího ústrojí proti korozi, 12.3.2021 nejlepsi by bylo opiskovat a pokud by jste sehnal nekoho u silnic tak trochu barvy na znaceni silnic nebo nechat zarove pozinkovat pripadne nastrikat metalizaci hlinikem |
 |
Nevrací se brzda u vozíku Vari Global, 16.2.2021 na co schema sundam kolo vytocim stredovy sroub a stahnu naboj vzdyt je to jednoduchy jako hrábě |
 |
Merac tlaku - komprese, 30.1.2021 proc by nemel byt spokojeny s tim co objednal rozsah ma do 20 bar. takze je to vyhovujici navic ma ruzne adaptery na ruzne zavity svicek
dobra komprese je 12-15 bar. merí se teply motor ne rozpaleny nic se nedemontuje jen se vynda svicka a... celý příspěvek > |
 |