|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 21.9.2023 To máte štěstí, soused má venku napráskané keře, ale jak to tak sleduju vyzrávání plodů mu pořád pokulhává, tak jako během celého letošního roku. Biegler |  | Otava a Rosana, 21.9.2023 Snad budete mít na nich plody i příští sezonu. Biegler |  |
|  | Rajčata 2023, 21.9.2023 I ta s USA leteckou přepravou? Biegler |  | Réva 2022, 20.9.2023 Nevíte někdo zda pěstilel Mario z YouTube, o kterém jsem zde psal, už sklízí pergolu? Nemůžu najít žádné video, nevím jestli to má zase nějaké v té televizi zasekané. Biegler |  | Réva 2022, 20.9.2023 Není to dlouho, co jsem zde někde zaznamenal názor, že plísen révová révu ve skleníku nenapadá. Množím si tam nějaké podnože které jsou v pohodě, ale taky řízky klasických moštových odrůd a listy jsou plísní letos aktuálně napadeny. Nebyly ničím... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 20.9.2023 Hezký článek, akorát jsem četl, že když posílají rajčata ze zahraničí poštou bez toho aby to bylo oficiální osivo, může je zničit rengenové záření. A dělat to oficiálně s rotlinolékařským pasem to nevím... Biegler |  | Fíky, 20.9.2023 Podle toho co jsem četl většina fíků, které jsou pěstované trvale venku nedozraje. Takže pokud nechce člověk jen dekoraci s malým výnosem, musí pěstovat v kentejneru. Biegler |  | Merkur, 20.9.2023 Já letos z jara koupil dva stromečky, nemám je ještě na trvalém stanovišti, jeden kvetl, ale jablka jsem nenechával, ale nemám takové přírustky, abych mohl čekat příští rok takovou úrodu jakou máte vy. Biegler |  | Jabloň v kontejneru nepřirůstá, 20.9.2023 Já letos obaleče nestříkal vůbec a z těch pár jablek jich zůtalo nepoškozených jen zlomek. Biegler |  | Otava a Rosana, 20.9.2023 Otavu máte odlištěnou? Biegler |  |
|  | Jak zachránit, množit Jelení jazyk? Prosba o radu, 20.9.2023 Ten střed zahnívá? Biegler |  | Pěstování ozimé zeleniny, 19.9.2023 Ono asi jde pěstovat cokoliv, když tomu budete přisvicovat na těch celkových 14 až 16 hodin svitu každý den aby to i plodilo. Ale jak se říká na Nový rok o slepiší krok na Tři krále... Dříve než o Hromnicích stejně květy nečekám. Biegler |  | Jabloň Lucy, 19.9.2023 Nezoufejte pane PP, všechno je to jenom na práci... Pokud máte problém s ožíráním, nepouštějte si do zahrady v žádném případě profesionála s nůžkami, v případě ožrání by bylo asi úplně po stromku. Jsou věci, které se dají překonat, poloha, půdní... celý příspěvek > |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 19.9.2023 Raději S nebo max. M. Fakt je velice zajímavé sledovat, jak hrozny pružně reagují na prováděné zásahy v keři a nebo přímo v hroznu, tohle u jiného ovoce ani nejde. Kečupu a štávy mám dostatek do příští sklizně, takže další zavařování je zbytečné.... celý příspěvek > |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 18.9.2023 Máte pravdu méně je více, mně se letos z úrody hrozna zatočila hlava, příští rok zastříhnu na méně oček, v tom má réva velkou výhodu, oproti ovocným stromům, že si velikost sklizně můžete naplánovat hned při řezu v zimě. Biegler |  |
 |
|
|
|