|
Jahody - nové skusenosti, 7.2.2022 Ďakujem vam..jahody sa mi zdali byt pekne zdravé..aj keď neskôr som uz pozoroval na niektorých stonkach hnedé fľaky akoby pigment..rád by som co najmenej postrekoval ale verím, že to každý z nás... V každom prípade sú to pre mňa cenné rady.. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 7.2.2022 Ďakujem vám pekne za reakciu... aj s tou antraknozou..je dobre vedieť..predsa len to človek vyberá na tri roky.. |
 |
|
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Ďakujem vám pekne..pôdu som v záhonoch úplne vymenil za novú... tak možno skúsim aj tu Asiu... Allegro, a Rumba mi rástli pekne
Nemáte náhodu ešte
skúsenosť s odrodu sonata a darselect? názory vo fórach sa niekedy líšia... čo sa týka... celý příspěvek > |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Možno by som skúsil par koreňov Asie.v čom vidíte u nej taký najväčší problém? Treba ju nejako osterit proti koreňovej hnilobe prípadne proti plesni plodov? |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 A ten Verdi sa vám ako páči po prvom roku? Pozeral som aj Asiu len mám obavu že by mi vymrzla v 460 mnm aj keď nieje to úplne ľadová dolina.. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Niečo som o nej našiel ale v ponuke ju nemá zatiaľ nikto možno ju zaradia neskôr... k jahodam mám osobitý vzťah..a niekedy je ťažko vybrať aj keď som na fórach veľa prešiel a strávil pár hodín... skúsenosti sú stále nové.. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Ďakujem vám za tip... pozriem sa na tú odrodu |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Ono Allegro ma dobrý výnos ale vidí sa mi malo sladká..musí byť naozaj dobre zrelá..clery je podľa popisu sladšia ale zrejme menej úrodná.. |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Momentálne sa obzerám po nejakých odrodách
Zatiaľ mám vybranú
Clery
Korona..u týchto dvoch sa obavam či nieje vynos príliš malý
Rumbu by som chcel sadiť
A neista je sonata..niekto písal že odchádza na hnilobu koreňa prípadne inú... celý příspěvek > |
 |
Jahody - nové skusenosti, 6.2.2022 Aké máte prosím najnovšie skúsenosti s jahodami..ktorá odroda vám vyhovuje..prešlo pár rokov od tejto témy a budem vďačný za každú novú skúsenosť..ďakujem |
 |
|
 |