Příspěvky uživatele - 99.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 8.2.2022
Já to třeba nevím, takže pro mne dobré info, ale nepoužívám chemii. Jediné co používám je sulka na česnek, Občas pár granulek k okurkám přo klíčení a kuprikol na jednu broskev a tabák na mšice.... Ano. Mám strupovitost i na rezistentech, slimáci... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 8.2.2022
použil jsem několik způsobů na youtube je toho mnoho když napíšete grafting melons on a gourd. Osobně se mi líbil způsob propíchnutí listu silnější špejlí od středu rostliny a zasunutí seříznutého roubu melounu. Proč se mi to neujalo asi... celý příspěvek >
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 7.2.2022
V loni byl strašný tlak slimáků. Donutilo mě je sbírat. Denně jsem jich posbíral i 100 z nějakých 1000m2. Roční nadílka určitě 5000 kousků. Sežerou vše. Mám kočky, takže granule občas při klíčení okurek používám jen ve skleníku, ale snažím se... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 7.2.2022
Na podnož okurek? V loni jsem poprvé rouboval na tykev fíkolistou. Z cca 40 pokusů mi nevyšel ani jeden, tak jsem poslední tykev hodil na záhon a mám alespoň dostatek semen na letošní roubování. V lídlu mají opravdu levná semena melounů. Již se těším... celý příspěvek >
Roubování, 5.2.2022
Díky za info a rady. Semenáčky letos nechám vyrůst, přesadím do větších květináčů a příští rok zkusím to očkování meruňky. Já jsem kdysi zkoušel očkování T, ale bylo to neúspěšné, tak jsem jen rouboval za kůru a anglická kopulace. Ať se daří.
Červený angrešt, 30.1.2022
Jsem nyní zkusil přehrát a vyhledat přes google a funguje.
Červený angrešt, 30.1.2022
Budu mít 4 roky Primu a Pax. Po Captivator, která měla mizerné drobné plody, si konečně vychutnávám po asi 15 letech angrešt. Jedno z nejlepších plodů na zahradě. Dále jsem spokojený s červeným rybízem Rovada. Prima roste hodně bujně a stromky... celý příspěvek >
Jabloně do 465 m.n.m, 25.1.2022
Jsem sice 430 n.m., ale obklopen kopci 600-700m.n.m.Krkonoše. Mám 2x rubinoly na mm106 a šíleně mi trpí strupovitostí. Merkur na m26 nerostl vůbec. Admirál na m111 starý 7 let. Poslední sezonu se neobjevila f. skvrnitost, tak doufám, že to bude... celý příspěvek >
Roubování, 20.1.2022
 Ostatní komenty mne navedli na to, že dám semenáčkyi do květináču, abych k očkování mněl přístup a mohl je očkovat třeba ze stolu a po ujmutí je bez újmy zasadil, kam budu chtít. Roubuju běžně jabloně, za kůru a nebo anglickou kopulaci mám v... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 19.1.2022
Neuvěřitelné kolik pěstujete druhů rajčat. Škoda, že zde neexistuje nějaká stránka oblíbenosti odrůd. Snažím se najít nové odrůdy na pěstování, ale musím říci, že jsou výsledky nevalné. V loni jsem zkoušel po dlouhé době stupické a byl jsem... celý příspěvek >
Roubování, 19.1.2022
Zdravím. Jelikož jste Mičurin a roubujete, mám na Vás dotaz. V loni jsem koupil meruňku a před 2 lety se mi vyvrátila domácí švestka. Byla úrodná a tak jsem naposledy sušil a asi 50 pecek jsem hodil jen tak na záhon. Jelikož vím, že se domácí... celý příspěvek >
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 13.9.2021
Děkuji všem za komenty. Zase po delší době jsem kouknul na zdejší web. Moc práce na zahradě a mám práci naplánovanou již tak na 2 roky. V zimě se tomu budu věnovat. Je to jednoduché, postavené co dům dal....Po česneku jsem vysel hrách s ovsem a... celý příspěvek >
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 16.8.2021
Mě se líbí i tento systém a skleníky se prodávají i zde. Bohužel třeba zde v tomto videu se snaží vše udusit, usmažit, upéct. V létě i na jaře není nic horšího, než se snažit " urychlit " sklizeň nevětráním. To je dle mého základ k úspěchu. Mít... celý příspěvek >
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 16.8.2021
Zdravím. Nechodím sem každý den . Jak si to představujete? Mohu nafotit cca míry, nejlépe po sezoně. Táta byl zámečník a já slaboproudař. Byl jsem rád, že dokážu něco přivařit při opravě (omlouvám se svářečům)  a zvyšoval jsem ho o 30cm, abych... celý příspěvek >
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 9.8.2021
Díky za tátu. Ten by si to považoval, takovou pochvalu.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika