|
Příspěvky uživatele - 61.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 21.12.2021 Zatím jsem udělal jen tři řízky (dva vrcholy EM Champion a jeden Start F1). Rostou, ale nic moc. Nejraději bych se podíval, jaký mají kořen, ale mám strach, že bych je ztratil. Budu dělat ješě dva vrcholy ze Startů a na ty použiji Stimulátor a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 21.12.2021 Tak rochu ti závidím ty prostorové možnosti. Ne že byh chtěl mí zralá rajčata v zimé, ale je to příležitost dělat dome nějaké experimenty a to mne baví.
Vladimír |  |
|  | Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 20.12.2021 Já si myslím, že i na řízky je vhodné použít nějaký stimulátor. Nejde ani o to, že by nějaký řízek nezakořenil, ale ten simulátor jistě to zakořenění urychlí. Sie je to chemie, ale asi se není čeho... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 10.11.2020 Chci příští rok zkusit pěstovat sladké papriky v tunelu z netkané textilie. Výška tunelu cca 1 metr. Můžete mně doporučit nějakou červenou odrůdu u níž by byla velká pravděpodobnost, že by jí mohl tento způsob pěstování... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|