Příspěvky uživatele - 34.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez jabloně, 30.11.2021
Je to Rajka na MM106. Korunku chci v metrové výšce. Celková výška stromu 4m. Pěstování v nadmořské výšce 330m. Oblast Chrudimsko (jižní část). Teď u nás hlásí nad nulou a déšť. Okolo stromku po vysazení bych pak klidně mohl dát slámu jako izolaci... celý příspěvek >
Řez jabloně, 30.11.2021 Obsahuje fotku
Nějak takto kvůli přiblížení se termínalem do osy
Řez jabloně, 30.11.2021 Obsahuje fotku
Ano, horní polovina terminálu vypadá takto. Tak aby strihnutim něco nezkazil. A nebo holt rázně strihnout až nahoře jeden letošní výhon. Zbylé dva dát pryč úplně
Řez jabloně, 29.11.2021
To už mi přijde hodně experimentální na laika jako jsem já. Čemu bude vadit když těm terminál zkratim v tom spodním místě co jsem naznačil žlutou barvou. Dle mě by měl pustit výhony pod tímto řezem a jede se dál... Nebo ne?
Řez jabloně, 29.11.2021 Obsahuje fotku
Zdravím Lido, pryč tedy tyto dvě...? Abychom se správně pochopili :-) děkuji
Řez jabloně, 29.11.2021
Bal má 35-40cm v průměru, výška cca 30cm. Nevím jak poznat špatné a dobré. Každopádně zahradnictví je rodinné, bylo mi doporučeno a majitel se mi velmi věnoval a vysvětloval. Mají v kontejnerech vše. Tak doufám že vědí co dělají. Já bych tedy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika