|
Řez jabloně, 30.11.2021 Je to Rajka na MM106. Korunku chci v metrové výšce. Celková výška stromu 4m. Pěstování v nadmořské výšce 330m. Oblast Chrudimsko (jižní část).
Teď u nás hlásí nad nulou a déšť. Okolo stromku po vysazení bych pak klidně mohl dát slámu jako izolaci... celý příspěvek > |
 |
Řez jabloně, 30.11.2021  Nějak takto kvůli přiblížení se termínalem do osy |
 |
|
 |
Řez jabloně, 30.11.2021  Ano, horní polovina terminálu vypadá takto. Tak aby strihnutim něco nezkazil.
A nebo holt rázně strihnout až nahoře jeden letošní výhon. Zbylé dva dát pryč úplně |
 |
Řez jabloně, 29.11.2021 To už mi přijde hodně experimentální na laika jako jsem já. Čemu bude vadit když těm terminál zkratim v tom spodním místě co jsem naznačil žlutou barvou. Dle mě by měl pustit výhony pod tímto řezem a jede se dál... Nebo ne? |
 |
Řez jabloně, 29.11.2021  Zdravím Lido, pryč tedy tyto dvě...? Abychom se správně pochopili :-) děkuji |
 |
Řez jabloně, 29.11.2021 Bal má 35-40cm v průměru, výška cca 30cm. Nevím jak poznat špatné a dobré. Každopádně zahradnictví je rodinné, bylo mi doporučeno a majitel se mi velmi věnoval a vysvětloval. Mají v kontejnerech vše. Tak doufám že vědí co dělají.
Já bych tedy... celý příspěvek > |
 |