|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kompakta 18 brix, 13.7.2022 Doufám, pane z Buchlova, že Velká raná bude lepší než tato Kompakta. Plody na fotce ještě nejsou zralé. | | Tomcot, 13.7.2022 Poslední plod Tomcotu. Dužnina velmi šťavnatá, chuť sladká s náznakem jisté meruňkovosti. Když použiju Martinův termím, tak lehce za hranicí neutrality. Byl bych spokojen, ale plodů by muselo být více. | |
| | Veharda, 13.7.2022 Letos jsem měl na ochutnání pouze tento plod. Velmi šťavnatá dužnina, nasládlá, jemně meruňková chuť. | | Herman, 13.7.2022 Nikdo nepěstuje Herman? První švestky v sezóně? Na to, že se jedná o slívu, dužnina je poměrně pevná a dobře odlučitelná od pecky. Chuť větších plodů mě vždy ohromí. | | Merunka Radka, 13.7.2022 Znáte ji? Máte ji? | | Goldrich meruňka, 13.7.2022 Pán z Buchlova není spokojen, KUKY nevím, ale já jsem s Goldrichem dlouhodobě spokojen. Meruňková chuť na slušné úrovni, jedna z nejméně praskajících a hnijících odrůd. | | Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 10.7.2022 To vím, ale ty problémy jsou i jinde a možná bez šarky. | | Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 10.7.2022 Pěkná kresbička na pecce může za předčasné opadávání a hnití? | | Broskvoň Harnas, 10.7.2022 Mr.Bean už zase jezdí a HARNAS už zase plodí. | | Spring Crest, 10.7.2022 A co Váš SPRINGCREST? | |
| | Tomcot, 10.7.2022 Nevím, jestli prříznaky PPV na peckách. nově i u Tomcotu mají takový vliv na kvalitu plodů Plody jsou velmi šťavnaté, ale celkově s takovou neutrální chutí, jak to vystihl Martin. Něco podobného jako Wonder Cot, nebo Lilly Cot. Deklarovaná... celý příspěvek > | | Broskvoň SUGAR TIME, 10.7.2022 Do SUGAR TIME se vehementně snaží proniknou ptáci svým zobákem, ale většinou zůstává ještě tvrdý. Zvýšený obsah cukrů, jak napovídá i název odrůdy, je znát. | | Herman, 10.7.2022 I v této zimě už padají zralé Hermany. | | Meruňky 2022-2, 10.7.2022 Nevím, kdo je pan TJ, ale COT International má Tomcot zařazený mezi svými odrůdami už roky. Hodnotí ji v superlativech, což já můžu říct snad jen o odrůdě Velkopavlovická,, o tomto Tomcotu vůbec. Upřimně řečeno, co je mi platné, že někde... celý příspěvek > | | Veharda, 9.7.2022 Chuťovo za maďarskou veľmi nezaostáva...
Přesně tak, pane Janyrsi.. Proč některé odrůdy praskají a hnijí ještě zelené, to nevím. Zřejmě jsou citlivější na větší množství srážek. | |
|
|
|
|