Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompakta 18 brix, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Doufám, pane z Buchlova, že Velká raná bude lepší než tato Kompakta. Plody na fotce ještě nejsou zralé.
Tomcot, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Poslední plod Tomcotu. Dužnina velmi šťavnatá, chuť sladká s náznakem jisté meruňkovosti. Když použiju Martinův termím, tak lehce za hranicí neutrality. Byl bych spokojen, ale plodů by muselo být více. 
Veharda, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Letos jsem měl na ochutnání pouze tento plod. Velmi šťavnatá dužnina, nasládlá, jemně meruňková chuť.
Herman, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Nikdo nepěstuje Herman? První švestky v sezóně? Na to, že se jedná o slívu, dužnina je poměrně pevná a dobře odlučitelná od pecky. Chuť větších plodů mě vždy ohromí.  
Merunka Radka, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Znáte ji? Máte ji?
Goldrich meruňka, 13.7.2022 Obsahuje fotku
Pán z Buchlova není spokojen, KUKY nevím, ale já jsem s Goldrichem dlouhodobě spokojen. Meruňková chuť na slušné úrovni, jedna z nejméně praskajících a hnijících odrůd.
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 10.7.2022
To vím, ale ty problémy jsou i jinde a možná bez šarky. 
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 10.7.2022 Obsahuje fotku
Pěkná kresbička na pecce může za předčasné opadávání a hnití? 
Broskvoň Harnas, 10.7.2022 Obsahuje fotku
Mr.Bean už zase jezdí a HARNAS už zase plodí. 
Spring Crest, 10.7.2022 Obsahuje fotku
A co Váš SPRINGCREST?
Tomcot, 10.7.2022 Obsahuje fotku
Nevím, jestli prříznaky PPV na peckách. nově i u Tomcotu mají takový vliv na kvalitu plodů Plody jsou velmi šťavnaté, ale celkově s takovou neutrální chutí, jak to vystihl Martin. Něco podobného jako Wonder Cot, nebo Lilly Cot.  Deklarovaná... celý příspěvek >
Broskvoň SUGAR TIME, 10.7.2022 Obsahuje fotku
Do SUGAR TIME se vehementně snaží proniknou ptáci svým zobákem, ale většinou zůstává ještě tvrdý. Zvýšený obsah cukrů, jak napovídá i název odrůdy, je znát. 
Herman, 10.7.2022 Obsahuje fotku
I v této zimě už padají zralé Hermany. 
Meruňky 2022-2, 10.7.2022
Nevím, kdo je pan TJ, ale COT International má Tomcot zařazený mezi svými odrůdami už roky. Hodnotí ji v superlativech, což já můžu říct snad jen o odrůdě Velkopavlovická,, o tomto Tomcotu vůbec.  Upřimně řečeno, co je mi platné, že někde... celý příspěvek >
Veharda, 9.7.2022
Chuťovo za maďarskou veľmi nezaostáva... Přesně tak, pane Janyrsi.. Proč některé odrůdy praskají a hnijí ještě zelené, to nevím. Zřejmě jsou citlivější na větší množství srážek.
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika