|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Big Red, 16.7.2022 No tedy musím konstatovat, že všechno, co jsem dneska napsal a mělo na fotce včerejší datum, bylo úplně jiné, než to, co jsem koštoval dnes. Mimo Big Red a Kompakty, to bylo stejně špatné včera i dnes. Možná se dostavil vliv deště a ochlazení. Ovšem... celý příspěvek > | | Broskvoň SUGAR TIME, 16.7.2022 Jeden plod Springtime s miskovitými květy měl prasklou pecku a dávno byl měkký, ty ostatní jsou tvrdé. Kdyby to nebyl Springtime, tak přemýšlím, co by to bylo zač? Napadá mě jedině Amsdenova, ta má, myslím, miskovité květy, nebo Luna. | |
| | Velkopavlovická meruňka, 16.7.2022 Velkopavlovická meruňka zraje postupně. Některé plody jsou ještě dokonce zelené. | | San Castrese, 16.7.2022 San Castrese - první měkčí plod. | | Springbelle, 16.7.2022 Ještě jednu malou poznámku, když dovolíte. Na rozdíl od jiných odrůd mají "springcrestovky" zajímavě chruplavou dužninu, i když jsou již v měkčí konzitenci. Všiml si toho někdo? | | Pozdní odrůdy meruněk, 16.7.2022 Ale Vy jste psal, že Vám kvetla pozdě, na rozdíl od té mojí, která kvetla dost brzy. Psal jsem o reklamaci a odpověděli, ať napíšu, co všechno chci reklamovat a jestli chci vrátit peníze nebo poslat jiné stromky. V záloze mám ještě to FARCLO, které... celý příspěvek > | | Favorita Morettini 3, 16.7.2022 Je neuvěřitelné, co tahle odrůda dokáže vytvořit za chuť i v drobných plodech. Plná broskvově sladká chuť, přitom by člověk řekl, že to bude vhodné, tak leda do kompostu, a ono to překoná i ten nejlepší letošní Harnas. Tomu se říká vydařená sezóna. | | Broskvoň Harnas, 16.7.2022 Zdravím všechny příznivce teplomilných peckovin, Jirku z Valašska, Martina z Opavska a mnoho dalších. Nevím, jetstli ty oka na slupce plodů je PPV nebo ne, ale HARNASU je to prozatím srdečně jedno. Plody nevybarvují tak intenzivně jako u... celý příspěvek > | | Kompakta 18 brix, 16.7.2022 Tak naprosto nejhorší meruňkovou chuť předvádí "THE KOMPAKTA s brixem". To snad ani není možný, aby tam nebylo vůbec nic, ani cukry, ani kyseliny, ani meruňkové aroma. Nechápu. | | Springbelle, 16.7.2022 Broskvová sezóna pokračuje slibně posledními plody na Springbelle. Jak vidíte, plody Springbelle už jdou od pecky. | |
| | Nejranější odrůdy slivoní, 16.7.2022 Úplně bych zapomněl na JUNU a Čačanskou ranou. Kvalitativně nejhůře působí plody Juny, Čačanská raná asi standart, největším překvapením je snad nakonec Ruth Gerstetter. Převelice svěží navinule sladká chuť s velmi šťavnatou dužninou. Žádné rouby do... celý příspěvek > | | Pozdní odrůdy meruněk, 16.7.2022 Fardao mně zrálo s Leskorou, Zdenku. | | Švestky 2022, 16.7.2022 Ani se mně nechce věřit, pane ITB, že takhle vybarvené je už Kalipso. Mám Čačanskou lepotici ještě částečně zelenou a částečně jako ten Topfirst ve vlákně obaleč švestkový 1. generace. Kalipso mám už druhé, ale mladý stromek bez plodů. První zašel,... celý příspěvek > | | Orange Rubis, 16.7.2022 Dík za reakci a za tip na Kaufland. Záměn je hodně, ale momentálně mě Orange Rubis přestal trápit. Nečekám nic světoborného ani od COTÚ ani meruněk z Escande ani odjinud. Občas překvapí Orangered, třeba jako letos, kdy to není jen sladká voda, ale i... celý příspěvek > | | Big Red, 15.7.2022 Dnešní degustace Big Redu. Hodnocení: Pouze "sladká voda" z Escande. Podobně i Sweet Red. Srovnání s Goldrichem zní: Goldrich je meruňkovější. | |
|
|
|
|