Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Big Red, 16.7.2022
No tedy musím konstatovat, že všechno, co jsem dneska napsal a mělo na fotce včerejší datum, bylo úplně jiné, než to, co jsem koštoval dnes. Mimo Big Red a Kompakty, to bylo stejně špatné včera i dnes. Možná se dostavil vliv deště a ochlazení. Ovšem... celý příspěvek >
Broskvoň SUGAR TIME, 16.7.2022
Jeden plod Springtime s miskovitými květy měl prasklou pecku a dávno byl měkký, ty ostatní jsou tvrdé. Kdyby to nebyl Springtime, tak přemýšlím, co by to bylo zač? Napadá mě jedině Amsdenova, ta má, myslím, miskovité květy, nebo Luna. 
Velkopavlovická meruňka, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Velkopavlovická meruňka zraje postupně. Některé plody jsou ještě dokonce zelené.
San Castrese, 16.7.2022 Obsahuje fotku
San Castrese - první měkčí plod. 
Springbelle, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Ještě jednu malou poznámku, když dovolíte. Na rozdíl od jiných odrůd mají "springcrestovky" zajímavě chruplavou dužninu, i když jsou již v měkčí konzitenci. Všiml si toho někdo? 
Pozdní odrůdy meruněk, 16.7.2022
Ale Vy jste psal, že Vám kvetla pozdě, na rozdíl od té mojí, která kvetla dost brzy. Psal jsem o reklamaci a odpověděli, ať napíšu, co všechno chci reklamovat a jestli chci vrátit peníze nebo poslat jiné stromky. V záloze mám ještě to FARCLO, které... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Je neuvěřitelné, co tahle odrůda dokáže vytvořit za chuť i v drobných plodech. Plná broskvově sladká chuť, přitom by člověk řekl, že to bude vhodné, tak leda do kompostu, a ono to překoná i ten nejlepší letošní Harnas. Tomu se říká vydařená sezóna.
Broskvoň Harnas, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce teplomilných peckovin, Jirku z Valašska, Martina z Opavska a mnoho dalších. Nevím, jetstli ty oka na slupce plodů je PPV nebo ne, ale HARNASU je to prozatím srdečně jedno. Plody nevybarvují tak intenzivně jako u... celý příspěvek >
Kompakta 18 brix, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Tak naprosto nejhorší meruňkovou chuť předvádí "THE KOMPAKTA s brixem". To snad ani není možný, aby tam nebylo vůbec nic, ani cukry, ani kyseliny, ani meruňkové aroma. Nechápu. 
Springbelle, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Broskvová sezóna pokračuje slibně posledními plody na Springbelle. Jak vidíte, plody Springbelle už jdou od pecky. 
Nejranější odrůdy slivoní, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Úplně bych zapomněl na JUNU a Čačanskou ranou. Kvalitativně nejhůře působí plody Juny, Čačanská raná asi standart, největším překvapením je snad nakonec Ruth Gerstetter. Převelice svěží navinule sladká chuť s velmi šťavnatou dužninou. Žádné rouby do... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 16.7.2022
Fardao mně zrálo s Leskorou, Zdenku. 
Švestky 2022, 16.7.2022
Ani se mně nechce věřit, pane ITB, že takhle vybarvené je už Kalipso. Mám Čačanskou lepotici ještě částečně zelenou a částečně jako ten Topfirst ve vlákně obaleč švestkový 1. generace. Kalipso mám už druhé, ale mladý stromek bez plodů. První zašel,... celý příspěvek >
Orange Rubis, 16.7.2022
Dík za reakci a za tip na Kaufland. Záměn je hodně, ale momentálně mě Orange Rubis přestal trápit. Nečekám nic světoborného ani od COTÚ ani meruněk z Escande ani odjinud. Občas překvapí Orangered, třeba jako letos, kdy to není jen sladká voda, ale i... celý příspěvek >
Big Red, 15.7.2022 Obsahuje fotku
Dnešní degustace Big Redu. Hodnocení: Pouze "sladká voda" z Escande. Podobně i Sweet Red. Srovnání s Goldrichem zní: Goldrich je meruňkovější. 
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika