|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Azura, 27.7.2022 I když bylo plodů málo, byly stále stejně navinulé. Mám to brát jako pikantní navinulost u meruňky Aurora? Co myslíš, Jirko. | | Topfive, 27.7.2022 Uvidíme, jak si nakonec povede jedna z nejlepších odrůd s názvem TOP. Plodů je letos pěkné množství. Doposud se moc nepřetlhl. | |
| | Topfirst, 27.7.2022 Topfirst mám hodně ničemný (jalový). Katinka byla podobná minulý rok. Nyní už je to ta stará klasika, na takto ranou švestku dosti aromatická i sladká. | | Sunhaven, 27.7.2022 Odhadoval bych, že chuť takových pěkných sunhávenek bude ta pravá, jak jí znám asi z jednoho nebo dvou let. To už je dávno. Škoda, že pan Walter mě nikdy nevyslyšel s jeho Earliglem. Nevím, jestli se mi podaří "vytáhnout do výšky obě Michaely, ale to... celý příspěvek > | | Hanka, 27.7.2022 Hanka bude pravděpodobně dozrávat těsně před Hanitou. | | Tegera - zkušenosti, 27.7.2022 Tenhle první měkčí plod nebyl nic zázračného. Ostatní jsou ještě tvrdé. | | Harogem, 27.7.2022 Tento spadlý plod meruňky HAROGEM byl velmi lahodný. Připomínal Orangered (snížený obsah kyselin), nikoliv však fádně sladký, ale plně sladce meruňkový. Podobně jako letošní Orangeredy. | | Topfirst, 27.7.2022 Asi nejchutnější a nešvestkovitější je opět po odmlce v minulém roce KATINKA. Hodně jí je stále nezralé na stromě. | | Topfirst, 27.7.2022 Z odrůd raných slivoní HERMAN, RUTH GERSTETTER, JUNA, ČAČANSKÁ RANÁ, KATINKA je TOPFIRST s přehledem nejslabší. Ani nejde pořádně od pecky. "Řídká" dužnina i chuť. | | Fortune, 27.7.2022 Dobrý den. Tohle pravděpodobně nebude Vaše slíva z mládí. Možná jste měla Bryskou, nebo Malvazinku. Fortune je nějaká asiatka, možná japonská. Pravost nikdo nezjistí. Na Vysočině (Schönbrunn) je taky jedna prastará slíva podobná Opálu, ale Opál to... celý příspěvek > | |
| | Sunhaven, 26.7.2022 To je velká paráda, Martine. | | Kuresia, 26.7.2022 Nevím, jestli zrovna Kuresia je rezistentní vůči PPV, ale mně rezistentní Shamade postupně celá zaschla a rezistentní Lilly Cot se jí snaží honem napodobit. Jinak přeju dobrou chuť. | | Fortune, 26.7.2022 Jednou to má dužninu červenou, pak zase žlutou, možná záleží na délce vyzrání. Každopádně to není špatné. Taková rarita, asi jako meruňka Vanila Cot. Doktor Miloš Vysloužil se zarytě nehlásí, ale údajně má tu samou odrůdu. | | Nektarinka Snow Queen, 26.7.2022 Promiňte, ale lepší bělomasou nektarinku, nyní už běžně dostupnou, na našem trhu nenajdete. Musím říct, že je to docela zážitek, ať už jsou plody pevnější a chruplavější, nebo měkčí. To tedy klobouk dolů. Kupříkladu některé broskve po změknutí ztrácí... celý příspěvek > | | CANDELA, 26.7.2022 Taky teď nevím, jestli ta původní, pravděpodobně Kompakta a nikoliv Legolda, jak jsem jí původně kupoval, má nějaké projevy PPV. | |
|
|
|
|