Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Cresthaven, 2.9.2022 Obsahuje fotku
Tady u mě je CRESHAVEN poslední spolehlivě dozrávající odrůda broskvoně s výbornou kvalitou. Například tohle chladnější počasí ze studenou nocí vůbec broskvovým plodům nevyhovuje. Hlavně se to psávalo o Elbertě. Holt astronomický podzim je tady.... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 2.9.2022 Obsahuje fotku
Ještě to chce pár dní na lepší vyzrání plodů. 
Zimmerova, 1.9.2022 Obsahuje fotku
ZIMMEROVA vznikla jako semenáč Domácí švestky z volného sprášení v Německu na přelomu 19. a 20. století. Co lze říci o kvalitě plodů zde vyobrazených? Dobře vyzrálé, měkké plody jsou pro mě nečekaně sladce švestkové aromatické, nikoliv jen dobré, ale... celý příspěvek >
Valjevka, 1.9.2022 Obsahuje fotku
VALJEVKA (Agenská x Stanley) je pro mě velmi rozporuplná odrůda. Stále jí věřím právě pro exkluzivně švestkovou chuť, kterou poskytl například tento rozpůlený plod na fotce. Dužnina není rozbředlá a nazelenalá, ale naopak, jak si můžete všimnout, že... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 31.8.2022
Na Debrecínské jsem zatím žádné plody neměl. Určitě by to upřesnil Jirka (FM).
Tuleu Gras, 31.8.2022 Obsahuje fotku
S kvalitním rumunským TULEU GRASEM potěšila paní Lída. V prodeji už moc není. Snad se zase objeví. 
Bystrická slivka, 31.8.2022 Obsahuje fotku
Muškátová příchuť Bystrické to je síla. Někdy mi to až připadá, jako kdybych kousl do "mýdla".   Fakt zajímavá sorta švestky.
Slivoň Amers, 31.8.2022 Obsahuje fotku
AMERS (Standart x Stanley). Nebo-li po stopách odrůdy Stanley. Celkem dobré švestky tento Amers.  
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 31.8.2022 Obsahuje fotku
HANITA (President x Aurerbacher) je fakt jasná jednička. Alespoň v srpnových pološvestkách. Vynikající, super výrazná, švestková chuť.
Broskvoň O´Henry, 31.8.2022 Obsahuje fotku
Broskvoň s názvem O´Henry bude zrát pravděpodobně až po Elbertě.  Plody jsou stále tvrdé. 
Broskvoň Flamin Fury, 31.8.2022 Obsahuje fotku
Tohle byly, Martine, výborné broskve, i když moc taky nevybarvily.
Odrůda Cresthaven, 31.8.2022 Obsahuje fotku
Cresthaven sice nevybarvuje, trpí hodně chlorózou listů (tady u mě), plody jsou prakticky momentálně jen žluté, o něco více než na těchto přiložených fotkách, ale chuť výborná. Zase jedna sorta, co netrpí "jalovinou" u nedostatečně osluněných a... celý příspěvek >
Elberta, 31.8.2022 Obsahuje fotku
Minimálně tak 60, ale uvádělo se leckde u Tardibelle mnohem méně, což neodpovídá realitě. Plody Elberty vyzrávají nestejnoměrně, půlka měkne a druhá půlka je tvrdá, což není žádné terno. Vybarvení slabé. U toho vyfoceného plodu byla jedna půlka taky... celý příspěvek >
Elberta, 30.8.2022 Obsahuje fotku
ELBERTA dozraje určitě, jeden plod už spadll a byl částečně zralý. 
Veeblue, 30.8.2022 Obsahuje fotku
Pro mě bude asi nejlepší ponechat si Stanley. Z jeho kříženců tak maximálně Čačanskou rodnou a Jojo, které má celkem výraznou chuť pokud dostatečně zesládne. Veeblue, Verity, Valor nic moc a nakonec ani ta Valjevka letos nějak zvlášť nezabrala.... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika