Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
CANDELA, 4.11.2022
Meruňka ´Candela´
Švestky 2022, 17.10.2022
Máte to pěkný, klucí. Ta Jirkova první fotka je jak ze "žurnálu". Lépe řečeno hodila by se do nějaké pomologie. Teba do databáze odrůd Jirky Vysloužila. 
Farclo, 12.10.2022 Obsahuje fotku
Studené září a naopak teplý říjen, no tak. To by se užilo peckovin, kdyby ovšem nějaké byly. Je docela možné, že toto FARCLO by tolik navštěvované hmyzem nebylo, jako velmi pozdní broskve. Plody by tak mohly vydržet až do listopadu. Nakonec jsem... celý příspěvek >
Jakou švestku vybrat?, 12.10.2022
Pánovi doporučili Čačanskou rodnou, mohla by být o něco kvalitnější než Stanley. Já s ní tolik zkušeností nemám, stejně jako s Jofelou. Za tu bych nedal ani "zlámanou grešli", ale údajně je dobrá, tak snad se jednou dočkám i já.
Harbel, 8.10.2022 Obsahuje fotku
Poslední plod. Broskvoň 'Harbel'
Jakou švestku vybrat?, 8.10.2022
Stanley je sázka na jistotu. Třeba Hanitu nemám vůbec vyzkoušenou, jestli není kyselá v těstě, jako Toptaste. Valjevka je opravdu chuťová loterie, což je škoda, protože ty nejlepší plody jsou fakt dobré. Doporučují Vám Čačanskou rodnou, tak jí můžete... celý příspěvek >
Farclo, 6.10.2022 Obsahuje fotku
Kech Psar má svoje vlákno. Já se jen bojím, abych při řezání porostu nepoškodil ty dva rouby Kech Psaru, které se sotva ujaly. Je to tedy všechno jen subjektivní pocit, ale čekal jsem po mdlejších broskvích (kdyby jich bylo víc, určitě by se ale... celý příspěvek >
Vlaška končí, 6.10.2022 Obsahuje fotku
Pokusně jsem si narouboval znovu Vlašku z Vysočiny do Pardubic, kde byla kdysi nepěstovatelná z důvodu silného napadení plodů PPV. Použil jsem k tomu velmi silné vlky na spodu Zelené renglódy. U roubu Opálu narostl dvoumetrový silný přírůstek, u... celý příspěvek >
Meruňka Veharda - kde pořídit?, 6.10.2022
Můžu Vám poslat roub.
Jakou švestku vybrat?, 6.10.2022
Pokial má ísť o jedinú slivku na záhrade, zbytočne by som neexperimentoval vsadil by som na istotu a zvolil Stanley. Splna všetky vaše požiadavky. A hlavne spolahlivá plodnosť. Pán mně mluví z duše. Přesto pár poznámek. Hlavně je škoda, že zde... celý příspěvek >
Fuji, 5.10.2022
SPCH 
Fuji, 5.10.2022
Zdravím svátečního čtenáře. Nebevzetí pana Hlavatého probíhá už bohužel jinde. Stejně tak zbytečné je vyvolávání ducha MV a jiných zde "zesnulých" pisatelů. Děkujeme za pochopení.
Vision, 28.9.2022
Díky za reakci, Jitko. Kdyby tak bujně jako Vision nebo President rostla třeba Harbella, to bych byl spokojen. Dužnina je velmi šťavnatá, svěží příjemné chuti. Kdo nemusí mít za každou cenu švestkovou švestku (chuť), tak bude spokojen. Monilliová... celý příspěvek >
Fantastická Konference, 28.9.2022 Obsahuje fotku
Také chválíte vynikající, sladce lahodnou KONFERENCI? Mám jen malý roub a na něm pár plodů, ale pochutnávám si převelice. 
Beurré SIX, 28.9.2022 Obsahuje fotku
Jaká bude SIXOVA máslovka?
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika