|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Meruňky 2023, 27.3.2023 Tak jsem viděl předpověď na další týden a vypadá to, že je "konec, Miloši". Ale "neztahovat kalhoty", že... | | Pozdní odrůdy meruněk, 27.3.2023 Nejlepší zkušenost je ta vlastní. Já už ho mám (Congat). Chápu, že Vám to není nic platné, ale co naděláte, když příspěvky chybí. Osobně beru Congat jako náhradu za falešnou Farbaly. Snad totožné zrání a údajně lepší kvalita. | |
| | Meruňky 2023, 27.3.2023 Zavítal k nám po čase pan Mimmo. Jak se daří, milý pane Mimmo? Škoda té broskvoně J.H. Hale. ve Strážnici jsem jí taky už neviděl. Co se týče "holomrazu", tak na Windy Com už taky přitvrdili, počítám, že takový Wonder Cot a jiné odkvetlé meruňky... celý příspěvek > | | Moniliový úžeh peckovin 2023, 27.3.2023 Ano, moniliový úžeh peckovin nás může "donutit až k pláči", jak říkával s oblibou lajtnant Dub ve Švejkovi. Jaký je tlak této choroby v posledních letech, nevím, a nehodlám to zjišťovat riskem bez chemie. Naopak mně udělal radost KUKY s novým... celý příspěvek > | | Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023 Pěkné štíhlé láhve jsme nakoupili a na výborném, česnekem osvěženém bramboráku si pochutnal
Já Vám věřím. Jen to zní jako takové milé pohádkové vyprávění. | | Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023 A co takhle pohádku o Budulínkovi, o kterou žádal PP jakéhosi pána ve vlákně KOSA. Tu by jste neuměl, pane SPCH? | | Kadeřavost už nyní, 27.3.2023 A samozřejmě výborné podmínky pro rozvoj kadeřavosti. Vlhko a teploty kolem 5°C. To si "pošmákne, holka." Prozatím jsem nic podezřelého nezpozoroval, "ale všechno bude", jistě se dočkáme. | | Moniliový úžeh peckovin 2023, 27.3.2023 Déšť, sníh, počasí, že by psa nevyhnal, prostě "březen za kamna vlezem" a aby toho nebylo málo, tak do toho přijde ještě "holomráz". Snad už každoroční klasika v období kvetení meruněk. Také ideální počasí na číhající moniliový úžeh, který se jistě... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 25.3.2023 Tak nakonec to nebude tak hrozné? Alespoň podle Windy com. Mám na mysli mráz příští týden. | | Broskve 2023, 25.3.2023 Pěkné, pane mistr. GO Springcrest GO. Na příspěvek s fotkami musíte upozornit dalším navazujícím příspěvkem bez fotek. Bohužel. | |
| | Rozkvétání broskvoní, 25.3.2023 Takže dobrá zpráva, Marťasi. | | Rozkvétání slivoní, 25.3.2023 První slivoně už rozkvétají. Respektive Dapple Dandy č.2. | | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 25.3.2023 U té Jofely nevím. Pořídil jsem si ještě jednu, tak doufám, že je to kvalitní odrůda, kterou nebudu muset přeroubovat. Na tu Ghivu (Fuji x Heliodor) máte políčeno z nějakého speciálního důvodu, Herr Walter? | | Rozkvétání broskvoní, 25.3.2023 První kvetou, první zmrznou. To znamená Sagittaria, Maycrest, dnes i Big Top. Springcrest mně ještě nekvete, Herr Walter. Krásná broskvomandloň, pane 63.121. | | Rozkvétání broskvoní, 25.3.2023 Situace v rozkvétání broskvoní ke včerejšímu dni. | |
|
|
|
|