|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023 Na rozkvetlé Fortune a švestkomeruňkách není poznat vůbec nic. Vypadají pořád stejně, jako by se jich to netýkalo. | | Meruňky 2023, 6.4.2023 Jen takovou malou poznámku na okraj pro pana MH. Protože nám "Hurvínek" od července zruší obě nejbližší pošty a nenechá ani tu na lidnatém panelákovém sídlišti, tak nevím, odkud budu posílat rouby. Myslím, že u Vás se tomu taky nevyhnete. Jinak s... celý příspěvek > | |
| | Meruňky 2023, 6.4.2023 A je po meruňkách? To si netroufám odhadnout. Některé květy ve spodních partiích vypadají spálené, ale drží, zřejmě odpadnou později. Ostatní sice tak spáleně nevypadají, drží, protože jsou opylené, ale pravděpodobně také odpadnou. Na velké... celý příspěvek > | | Broskve 2023, 6.4.2023 Saturn je "bílý sendvič". Nějaké torzo stromku tady pořád mám. V chuti mě tyto odrůdy neoslovily, ale zkušenost jiných může být odlišná. Jakýsi pan Přasličák byl nedávno ve zprávách. Najdete ho na "truc" fóru (pokud to je on), tak se ho tam můžete... celý příspěvek > | | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023 To jsem tomu dal, že jsem se zmínil o té prasklé trubce postřikovače. Značka SOLO je mi už z duše protivná. Roky se jí tady dělá reklama, přitom stejnou službu by odvedly postřikovače za třetinovou cenu. Mám 6 let aku postřikovač Solo a 6 let levný... celý příspěvek > | | Meruňky 2023, 5.4.2023 To máte pravdu, pane 81.144. Nebyl to žádný přímrazek a na vodě pouze škraloupek jako minule. Jasně zdevastovaný je Iziagat u ostatních zatím nevím. Zajímavá je ta falešná Vesna, která tak pozdě raší a kvete. V porovnání s novou Vesnou je to... celý příspěvek > | | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 Ono je to v podstatě jedno. Rezavé okvětní plátky prostě neznamenají dostatečnou signalizaci proto, že se z květu nevyvine plod. | | Rozkvétání slivoní, 5.4.2023 Dočkáme se někdy plodů, když tyto asijské slivoně a švestkomeruňky kvetou tak brzo a většinou zmrznou? Jak to vidíte, pane Waltře. Nemáte žádnou na zkoušku? | | Rozkvétání slivoní, 5.4.2023 "Konec rozkvětu" ? Myslím, po dnešním mrazu. | | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 Těžko říct. Používám Signum proti monilii a Champion proti mrazu. Vzpomínám před lety, jak jsem na Goldrich do kterého potom nasněžilo použil koktejl snad tří fungicidů. Plátky zrezly, domníval jsem se, že květy i zmrzly, ale úroda byla nakonec... celý příspěvek > | |
| | Rozkvétání broskvoní, 5.4.2023 "Posádkovýho má Kámen, tak počítám, že si pudu něco zařídit"(Tankový prapor). A já zase počítám, že Sagittaria má po dnešním "vyzařováku" dost. Zajímavá je tradičně FM3, která se začíná otvírat až teď, stejně jako Harrow Diamond. | | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 "Všetko, čo je oportunistické, nech odpadne". Nejnižší teplota pro Pardubice byla dnes ráno údajně -4,7°C ve 3:00 hod., což by podle teploměru, který ráno ukazoval -4°C odpovídalo. To znamená, že všechno odkvetlé na meruňkách by mělo odpadnout.... celý příspěvek > | | Rozkvétání broskvoní, 4.4.2023 Než to zmrzne. | | Mráz ve vegetačním období, 4.4.2023 Kdo ví, jak je na tom letos pan ITB. Vzpomínám, jak minulý rok topil celou noc pod svojí meruňkou a vyplatilo se mu to. | | Mráz ve vegetačním období, 4.4.2023 Situace: mezi tlakovou výší nad severní Evropou a tlakovou níží nad jihovýchodní Evropou k nám bude i nadále proudit studený vzduch od severovýchodu. To ale znamená, že nějaká naděje na alespoň trochu oblačnosti tady je, i když obloha je momentálně... celý příspěvek > | |
|
|
|
|