Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování meruněk, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Blahopřeju k úspěchu, pane Bieglere. Potěšil mě taky kattoo, který má výše ve vlákně trojí ukázku roubování meruněk. Za kůru, kopulací i rozšrěpem. 
Kadeřavost broskvoně, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Protože v tomhle vlákně není žádný obrazek, tak mám jeden pěkně vybarvený. 
Kvetou hrušně, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Otázka, co se na rez osvědčí nejlépe. Mám ještě menší zásobu Talentu. Potom bych zkusil Belanty, nebo bych si musel koupit Discus.
Rozkvétání slivoní, 2.5.2023
Do švestek používám od jisté doby pouze Mospilan a proti roztočům Nissorun. Co se týče tohoto nového škůdce, tak nezbývá než postřiky tak dvakrát zopakovat. Momentálně mě více znepokojuje ta bakteriální rakovina, která dělá leckde slušnou probírku.... celý příspěvek >
Raseni merunky nemoc nebo spaleni postrikem?, 2.5.2023
Pokud jste použil předepsanou koncentraci 7,5 g na 10 litrů, tak jste nemohl nic spálit. Používám Signum 2x až 3x v období kvetení a nic jsem nikdy nespálil. Listy poškozené mrazem jsou často jakoby zmuchlané, deformované.
Meruňky 2023, 2.5.2023 Obsahuje fotku
Pořád jsem se nedozvěděl, co přežilo v HK. Tady snad na ochutnání něco zůstane. 
Jak vám letos kvetou jabloně?, 1.5.2023
Pro ty, co mají pořádný jabloňový sad, je to možná vítaná probírka, ale ti, co mají na jednom vzrostlejším stromě hodně roubů je to probírka nevítaná. Po eliminaci květopase jabloňového, je ještě třeba pohlídat pilatky jablečné. Později obaleče a... celý příspěvek >
Rakovinné odumírání větví peckovin, 1.5.2023
K minulému příspěvku, který se zde nezobrazil: Takové příznaky jsou na některých slivoních už řadu let a vždycky jsem to považoval za laškování moniliového úžehu. I ty povadlé listy jsou jakoby napadené houbou, možná až dodatečně. Letos jsem si ale... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 1.5.2023
Vítám všechny u věčného seriálu a oblíbených vláken Kadeřavost - postřik dnes? Kadeřavost už nyní a Kadeřavost v květnu a mnoho a mnoho dalších.. Letos zvolen špatný postup. Podzimní postřik celkem na nic a dvakrát v lednu s týdenním intervalem. V... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 1.5.2023 Obsahuje fotku
Kvetou pěkně. Nenašel jsem ani jeden "zabalený" květ květopasem. Karate na zelené poupě.
Rakovinné odumírání větví peckovin, 30.4.2023 Obsahuje fotku
Napadené výhony slivoně Presenta.
Raseni merunky nemoc nebo spaleni postrikem?, 30.4.2023
Taky bych řekl.
Rozkvétání slivoní, 30.4.2023
Nezapomeňte na postřik proti pilatce.
Kvetou hrušně, 30.4.2023
K minulému příspěvku bych doplnil, že po odkvětu je třeba provést další preventivní postřik proti rzi hrušňové. 
Meruňky 2023, 30.4.2023
Z těch veselských jsem ještě zapomněl na Vesnu č.2. Nemá nic, a jestli to Vesna opravdu je, to zatím nevím. 
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika