Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 25.5.2023
Není to nic složitého k pochopení, pane Waltře. Pan PP nedávno napsal, že musím mít hlavu jako slon, když si všechno pamatuju, ale nemám, jak vidíte. Při všech těch úkonech proti všemu možnému jsem prostě na plodomorku zapomněl. Stačilo se zmínit o... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 24.5.2023
Poslední příspěvek ve vlákně kadeřavost broskvoně se nezobrazil, protože tam byly vložené fotky. Jinak škoda, pane WALTŘE, že jste se nezmínil o tom, že provádíte postřik na poupata hrušní proti tomuto protivnému škúdci. Liboval jsem si, že namám ani... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 24.5.2023 Obsahuje fotku
Právě to chytání "zrcátek" v lednu dopadlo asi tak, jak každoročně píše pan PP a to: "mám kadeřavost jako hrom". Do půlky ledna bylo teplo, pupeny narašily a člověk by si mnul ruce, jak se to pěkně podařilo i s těmi teplotami při postřiku, ale... celý příspěvek >
Harogem a Bergeron, 24.5.2023
Kde, že jsou časy tohoto vlákna. V kvalitě plodů dvě výborné odrůdy, ovšem díky časnějšímu kvetení Harogemu, častěji také zmrzne. Jinak, Harogem je velmi oblíbená meruňka pana Hasmana. A jedna z prvních takto barevných meruněk u nás rozšiřovaných.
Meruňky 2023, 24.5.2023 Obsahuje fotku
Meruňková radost.
Švestky 2023, 24.5.2023 Obsahuje fotku
Násada švestek díky Mospilanu 20 SP vždy velmi slušná. Fotky: Plody Eliášovy s popředím PPV na listu Špendlíku žlutého (roubovací podložka), Superior, radost z Tolaru, bohatá násada Topfive.
Kadeřavost broskvoně, 24.5.2023 Obsahuje fotku
Pan Waltr zřejmě nezná "řádnou" kadeřavost. Letošní lednové chytání prvních pohybů pupenů se rozhodně nezdařilo, lépe řečeno někde se nezdařilo, ne všude. Zdá se, že "měď" je dost špatný sluha a kadeřavost špatný pán. Postřiky v březnu, ala Herr von... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 24.5.2023 Obsahuje fotku
"Éto váše dělo". A toto je zase pro změnu dílo plodomorky hruškové.
Psaní článků pro Zahrada.cz, 18.5.2023
Za mne by bylo zajímavou odměnou (zapůjčení) aku nářadí do zahrady. Aku zahradní technika se dá běžně koupit. Když budu parafrázovat film Vrchní prchni (stěrače stírají, světla svítí), tak strunovka seká, nůž v sekačce taky, nůžky na plot... celý příspěvek >
Broskve 2023, 18.5.2023
Co se týče nespokojenosti s počasím (pánové Waltr, PP na jiné si momentálně nevzpomínám), tak včera opět vyhrožovali v TV, že nás čekají velmi teplé roky, dokonce s teplotními rekordy. Pokud mají pravdu, a pokud jde o mě, tak díky za ten odklad.
Psaní článků pro Zahrada.cz, 18.5.2023
Dobrý den. Chtěl bych touto cestou požádat, aby se příspěvky s fotkami zobrazovaly v hlavním přehledu nejlépe hned po vložení takového příspěvku s fotkami. Někdy se zobrazí až dodatečně, ale většinou vůbec. Jistě by to uvítalo více pisatelů. Děkuji
Broskve 2023, 18.5.2023
Pane PP, už vám to konečně rozkvetlo? Fotky by potěšily. Pane Bieglere, ten Goldrich na broskvoňovém semenáči byl tenkrát náhodná koupě. Žádnou jinou meruňku na broskvoňovém semenáči nemám.
Meruňky 2023, 18.5.2023
Můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, co píše tento pán: Leskora je úžasná odrůda, jak chutí, tak odolností. Kvete sice jako jedna z prvních, ale nepamatuji rok, kdy by neměla meruňky i extrémní letošek něco má. Doporučuji ji všem jako základní... celý příspěvek >
Broskve 2023, 17.5.2023
Vy nějaké broskvoně pěstujete, pane Bieglere? Teď si nevzpomínám, jestli jste nějaké kdy zmiňoval. 
Meruňky 2023, 17.5.2023 Obsahuje fotku
Bergeron má každoročně chuť "řepy", jak mi teď psal jeden pán. Musím říct, že v posledních letech jsem také spokojen nebyl, ale doufám, že se to zlepší. Nějaké plody se na něm letos objevily.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika