Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 2.7.2023
Že by se meruňkám líbil posekaný trávník, tak to jsem ještě neslyšel, ale jako vtip dobrý, Martine. Takže čistě bílá meruňka je pouze ten Šalach ananasny, jak vidím. Snad příští rok pokvete a nezmrzne. Nikde jsem si taky nevšiml iniciálů pána Fialy.... celý příspěvek >
Merunka Radka, 2.7.2023
To je sice hezké, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti s Radkou. David ji označil jako skvělou oproti Velké rané. Měl jsem vzrostlý strom, ale odešel. Tento nový na ZR moc neroste. Moje zkušenost je taková, že je to vynikající raná meruňka, ovšem s... celý příspěvek >
Merunka Radka, 2.7.2023 Obsahuje fotku
Jediný plod odrůdy Radka. Chuť výborná, typicky meruňková.
Lejuna nebo Veselka, 2.7.2023
V tomto vlákně s názvem Lejuna nebo Veselka máte v předposledním příspěvku komentář i s fotkami. 
Phytophthora infestans, 2.7.2023
To se tedy musím přiznat, že jsem toto opravdu každoročně považoval za počínající plíseň bramborovou. Nejdřív stonky a pak listy jako na těchto fotkách. Faktem ale je že na bramborách prozatím není. 
Phytophthora infestans, 2.7.2023 Obsahuje fotku
Další fáze - projevy na listech.
Broskve 2023, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Jak jste na tom se Springcrestem, pane Jakube? A Františka, Martine?
Kompakta 18 brix, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Plody Kompakty by bodly, kdyby zrály dříve než těsně před VP. 
Meruňka Tsunami, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Nevím, jak je to možné, ale ani ten jeden jediný plod se v chuti nevyrovnal Leskorám. To už byl lepší ten jediný Spring Blush. 
Velkopavlovická meruňka, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Nejchutnější odrůdou zůstává i nadále naše česká Velkopavlovická meruňka. 
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Lejuna se letos ukázuje jako více mrazuodolná než Leskora a mnohem více než Ledana. 
Meruňka Ledana, 1.7.2023 Obsahuje fotku
To jsem teda zvědavý na tu Ledanu. Na každé větvi jeden plod, ale na porovnání s kvalitou Leskor to bude stačit. Co tvoje Ledany, Jirko?
Leskora, 1.7.2023 Obsahuje fotku
Leskor je leos poskrovnu, za to jsou velmi kvalitní. Co pan Vladimír a jeho Leskory? A další,,,,,třeba Marek.
Meruňky 2023, 1.7.2023
Dodatečně jsem si všiml příspěvku pana MH. Vidím, Martine, že máš s použitím Prolectusu proti moniliové hnilobě plodů úplně stejnou zkušenost. Panu PP, který měl o tento způsob "konzervace" plodů na stromě zájem, bych doporučil, aby si to dobře... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 1.7.2023
Odpověď je velice jednoduchá, nejmilejší pane Bieglere. Protože Prolectus jsem tady měl, Magnicur Quick nikoliv. Pravda je, že ptáci se švestek do té doby než jsem přijel, ani nedotkli. 
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika