Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskve 2023, 15.7.2023
SPRING LADY je odrůda nalezená kdesi v Kalifornii. Tam bude pravděpodobně excelentní. U mě jsou to jen občasné záblesky úžasu v některých letech. Plodů bylo letos málo a přesto jsou většinově chuťově podobné Springcrestu a Springbelle. Nadstavba... celý příspěvek >
Broskve 2023, 14.7.2023
Na příspěvky s fotkami jsem dočasně rezignoval. Co se týče broskví, tak první zralé FM3 jsou prostě jedny z nejchutnějších. Mohou klidně konkurovat všem těm pozdnějším odrůdám. Jinak napsáno - první opravdová broskev. Springbelle je prakticky stejný... celý příspěvek >
Meruňka Marlen, 14.7.2023
Konečně jsem se mohl přesvědčit, že plody MARLEN mají tožnou chuť jako Velkopavlovická meruňka. Výbornou. 
Rajčata 2023, 14.7.2023
Dozrávají první venkovní rajčata (relativně pozdě vysetá). Z těch pár zavedených odrůd je u mě nejranější GARDENBERRY. Dopřávám si prozatím rajčata CHEMICKY NEOŠETŘOVANÁ.
Švestky 2023, 14.7.2023
Dozrávají nejranější švestky. Přeplozený HERMAN, RUTH GERSTETTER a JUNA. Nejvybarvenější Hermany jsou sladce švestkové (limitováno raností odrůdy a množstvím plodů), navinule švestková, velmi svěží je Ruth Gerstetter a tradičně specificky... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 14.7.2023
A co váš Favorit, pane PP? Já jsem letos spokojen i s U.F. Je to sice kyselejší višeň, ale momentálně už i mírně nasládlá. Všechny stromky kupované jako E.B. zrají až teď, takže fakt nevím. Dávno skončila Záhoračka, Pandy. Další je višeň kupovaná... celý příspěvek >
Broskve 2023, 13.7.2023
Tak tolik plodů nemám, pane Waltře, ani na všech momentálně vybarvených odrůdách, o kterých jsem psal v minulém příspěvku. Jedině snad mimo FM3. Ovšem plody jsou dosti malé, i když jich je jen pár na každém stromě. Možná je to tím bujným růstem na... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 13.7.2023
Díky za reakci, pane 150.172. Vašeho příspěvku jsem si všiml jen náhodou, protože příspěvky s fotkami se už nezobrazují ani na úvodní straně dole v přehledu. Problémy s opylením Orangeredu u mě asi nebudou, jelikož ve vlákně Orangered pravděpodobně... celý příspěvek >
Broskve 2023, 12.7.2023
Dozrává SUGAR TIME, SPRINGBELLE, FAVORITA MORETTINI 3, SPRING LADY. Fotky jsem vložil pro přehlednost do jednotlivých vláken s názvy odrůd. Komentář je u všech odrůd stejný. Liší se jen u FM3 mnohem lepší odolností k mrazu v květu. Kadeřavost u všech... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 12.7.2023 Obsahuje fotku
FM3 - 2023. Jarní mrazy plody přežily. Nedošlo k jejich propadu i přes totální kadeřavost.
Spring Lady, 12.7.2023 Obsahuje fotku
Spring Lady - 2023. Na GF-677 silnější vzrůst. Díky jarním mrazům zůstalo jen pár plodů. Kadeřavost střední.
Springbelle, 12.7.2023 Obsahuje fotku
Springbelle - 2023. Květy většinou pomrzly, plodů tím pádem málo. Na GF-677 silnější vzrůst.
Broskvoň SUGAR TIME, 12.7.2023 Obsahuje fotku
Sugar Time - 2023. Kadeřavost totální. Komplet nové listy. Plodů málo díky mrazům.  Na GF-677 silnější vzrůst.
Meruňka Veselka, 12.7.2023
Plody meruňky Veselky bych zařadil mezi nejchutnější odrůdy vůbec. Vynikající chuť se vším všudy, dokonce velmi odolná vůči mrazu v květu, což je svým způsobem rarita., protože rozkvétá dost brzy. Bohužel se u mě nedá pěstovat díky tomu, že plody... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 12.7.2023
Zásadní problém Orangeredu je slabá odolnost květů proti mrazu. Možná jen o chlup větší než u meruněk z Escande nebo "cotů". Letos byl strom obsypaný květy, ale mráz přežilo jen pár plodů. Co se týče právě těch plodů, tak prozatím jsem podobnou... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika