Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023
No právě. Jaké zoufalsví mohlo vzdělaného člověka přivést k psaní takových příspěvků? Snad nějaká rodinná tragédie? 
Nancyjská mirabelka neplodí, 22.7.2023
Větve Nancyské mirabelky, které ještě nebyly přeroubovány, jsou pod tíhou plodů prohnuté až k zemi. Stejně jako Tipaly.  Zde mráz řádil jen na meruňkách a nejčasněji kvetoucích broskvoních typu ZAIGER. 
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023
Taky se mi pořád nezdá, že by se IH dočista zbláznil a začal psát takové pomatenosti. 
Změny ve fóru ++++, 21.7.2023
Vysvětlete mi tedy, kdo sem tohohle idi.ot.a nastrčil. Kdykoliv se někdo vyjádří o "truc fóru", tak tenhle kaš.pár.ek vyletí a začne mlet páté přes deváté. S žádným pěstováním nemá nic společného, jen opakuje stále dokola ty svoje bláboly, co tady v... celý příspěvek >
Tak mně prosím vás vysvětlete, kdo sem tohohle idiota nastrčil. Kdykoliv se někdo vyjádří o "truc fóru", tak tenhle kašpárek vyletí a začne mlet páté přes deváté. S žádným pěstováním nemá nic společného, jen opakuje stále dokola ty svoje bláboly, co... celý příspěvek >
Tak to chápu, pokud tam všechny příspěvky určené Hlavatému, cenzurují. To je potom ráj na zemi, ale jen pro vyvolené, viďte. Pozdravujte tam a tohohle blba Ferdu M. si tam klidně vemte sebou. 
To říká ten pravý.  Ale nejspíš jsme trefili do černého. 
Vaše slova tesat do kamene, pane 210.68. Zažil jsem to na zahrada on.line hned zpočátku. Škoda, že všichni, co tady teď hořekují, jak to tady upadlo a podobně, si neuvědomí, o co je to naopak lepší bez cenzury a nadržování jistým jedincům. 
Mohl by to být ten slovenský zakladatel "truc" fóra, Že by ho k tomu využili. Nějak se mi ale nezdá, že by to byl podle těch jeho invektiv Slovák. Momentálně ho vaše příspěvky dráždí, jak "červený hadr", nenapadá vás nikdo? 
Nedělejte z jednoho vlákna takovou vědu. Můžete navštívit desítky jiných. Daní za zrušenou cen.zuru jsou bohužel provokatéři. Tento se rozhodl napadáním ostatních, cíleně snížit navštěvovanost. Sice nevím, kdo to je, ale nenapadá mě nic jiného, než... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 16.7.2023
MV: Máš, Miloši, zapotřebí vytahovat se tady znovu a znovu s počtem svých příspěvků? Cítíš se opravdu tak nedoceněný? Vzpomínám si na písničku Petra Spáleného, kde se zpívá "Už mě nikdo neplácá po ramenou..." Neplácá, ale je možné, že to nikdo... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 16.7.2023
Od té doby, co se zrušila c.en.zu.ra, tady mají provokatéři, záškodníci a rozvraceči z "truc" fóra ráj. Dělá to snad někdo odsud na "truc" fóru? A tam, že to je lepší? Rada starších se usnese a hned jste zablokovaný, takže ti hoškové tam jsou úplně... celý příspěvek >
Jakou letní jabloň?, 15.7.2023
Už jsem na to přišel, je to opravdu Jersey Mac. Další plody jsou ještě na roubu.
Jakou letní jabloň?, 15.7.2023
Dobrý den. Pod nositelem mnoha roubů, (původně Lord Lambourne) jsem našel nějaká spadlá jablka. Ojínění typu Mac Intosh a příchuť také. Pravděpodobně se jedná o plody z roubů Jersey Mac. Souhlasíte s tímto tvrzením? Máte nějaké zkušenosti s touto... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 15.7.2023
Uznávám, že maďarského Favoritu a jugoslávské Záhoračky jsem se zbavil předčasně. Ani jedna z těchto odrůd u mě tenkrát nevzbudila takové uspokojení jako budoucí KRÁLOVNA HORTENZIE. Zvláště škoda je Záhoračky. Koupil jsem ji kdysi v Kuklenách (HK).... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika