Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sunhaven, 30.7.2023
Pěkné kousky, Martine.  Ještě k tomu napsat pár oslavných veršů pana SPCH a bylo by dokonáno. 
Švestky 2023, 30.7.2023
Hlavním pěstitelem Černošické švestky je Her von Walter. Nějak se odmlčel, tak doufám, že to nebude jako ve starém filmu s názvem Pan Habětín odchází. Na můj jediný plod na roubu se chodím dívat, ale je stále tvrdý. Šarka letos zle dotírá i na... celý příspěvek >
Redhaven, 30.7.2023 Obsahuje fotku
Pomalu dozrává hlavní odrůda broskvové sezóny - REDHAVEN. Jak oslavit tuto důležitou událost, na kterou čeká každý broskvař, zatím nevím. Holt před Sunhaven smekni (MH), před Redhaven klekni (PzP). Prozatím to vypadá s kvalitou dobře i po těch... celý příspěvek >
ULA, 30.7.2023 Obsahuje fotku
Úvodní plody velikostně na úrovni Harlayne. Čhuť prvního zralého plodu dobrá.  Díky začínajícímu období dešťů se to asi už nezlepší. 
Albatros, 30.7.2023 Obsahuje fotku
Jak jseš na tom, Jirko, s Albatrosem? Po kadeřavosti většinou jen "drobáky". Luna absolutně nefotitelná, ale na druhou stranu nikdy jalová. Připomínám, že dužnina je odlučitelná od pecky v tomto období u bělomasých odrůd pouze u skvělé SNOW QUEEN.... celý příspěvek >
Švestky 2023, 30.7.2023 Obsahuje fotku
Jaké švestky teď sklízíte? Mně od těch nejranějších odrůd typu Herman až do řijna stále něco zraje. Jestli je to dobře nebo špatně těžko říct. Momentálně jsou zralé Čačanská raná a Katinka. Je mezi nimi velký rozdíl. Zatímco spadlé Čačanské rané jsou... celý příspěvek >
Ladycot 🍑, 29.7.2023
Potřebujete poradit s registrací, pane 49.56? Klikněte na "úvodní stránka", klikněte na "registrace uživatele", potom vyplňte okénka "přezdívka uživatele", "heslo", "kontrola hesla" a v "kontrolním řetězci" sečtěte čísla a klikněte na "odeslat".... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.7.2023
Rostlinu s hnědočernými fleky na stonku jsem minulý rok zlikvidoval celou, tento rok jsem zlikvidoval jen napadenou část. Výsledek je stejný. Nejedná se o plíseň bramboru a fleky se dále nešíří. Proč na tom hledat něco víc.
Naslaždenie 🍑, 29.7.2023
Pokud by jste se přihlásil, mohl by jste vkládat k příspěvku více fotek najednou. Sám jste psal, že vás to sečítání čísel u vkládání příspěvků hostů rozčiluje.
Rajčata 2023, 29.7.2023
Jen malou poznámku k hnědočerným skvrnám na stonku z vlákna Phytophthora infestans. Neodstranil jsem ani celou rostlinu, jak radil Vladimír, jen část (byl to dvoják). Další skvrny se už neobjevily. Zraje čím dál víc plodů a užívám si chemicky... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 29.7.2023
Komu se ještě podařilo vypěstovat broskve výš než v 550 metrech na nechráněném stanovišti? 
Změny ve fóru +++, 29.7.2023
Je to jednoduché. Příkladem může být pan 49.56, ovšem ty jeho odrůdy, které tady představuje většinou nikdo nemá, takže k nim nikdo nenapíše ani čárku. Byly doby, kdy sem někdo vložil příspěvek i s fotkou nějaké běžně dostupné sorty a objevilo se... celý příspěvek >
Sunhaven, 28.7.2023
Meruněk už jsem přecpaný, nejvíc VP. Pokud není plod měkký jak "bačkora", je sušší a mdlý. To samé u Bergeronu. Málo měkké plody jsou kyselé a suché. "Bačkoráři" jsou ale výborné. Tři nejchutnější meruňky jsou u mě Leskora, VP a Bergeron (v pořadí... celý příspěvek >
Ersingenská, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Díky obaleči švestkovému první předčasně vybarvený plod. 
Falešný Dapple Dandy, 28.7.2023 Obsahuje fotku
Všechny ty švestkomeruňky a asijské švestky mají vesměs chuť a konzistenci dužniny jako myrobalán třešňový.Rozdíl je v příchuti jako u této odrůdy, která má už mnou několikrát zmiňovanou exotickou příchuť.  
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika