Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Emerald Gold, 15.3.2016
Říká se: Když už tak už. Když už Puget Gold, tak proč ne Emerald Gold. Mohl by někdo něco vypátrat?
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 15.3.2016
Ano, ano, už je tam, ale jedná se o nějaký polský klon jako je Nectavit, Tolar, nebo o nějaký zdejší ranější klon?
Soledáno, 15.3.2016
Pinkcoty, KIioto, Sylvercot a Big Red jsem vykopal a už nechci o žádné meruňce od Escande ani slyšet, Z tohoto prohlášení bude mít pramalou radost pan Milan Fiala, který je velkým propagátorem meruněk z Escande. Osobně bych měl zájem o tu... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 15.3.2016
Myslíte, že by stačila síra? Hálčivce hrušňového se mě Kumulusem podařilo částečně potlačit. Chtělo to zřejmě postřik ještě později opakovat.
Soledáno, 15.3.2016
Byl bych rád, kdyby jste se stal objevitelem další chuťově výborné meruňky. Můžu se zeptat proč Vám nevyhovuje ten Pinkcot? Mně prozatím taky nevyhovuje, ale kupříkladu pan Vysloužil se v minulém roce mohl pochlubit slušně kvalitními plody. Slabší... celý příspěvek >
Meruňka Puget Gold, 15.3.2016
Velkopavlovická má leckdy chuť velmi nevyrovnanou, zvláště pokud je na stromě plodů příliš mnoho. Pak lze jen stěží najít plod standartní kvality. V době Anegatů, Somů, Goldbarů a jiných, se těžko vybírá. Kdysi mě zaujal příspěvek Libora z... celý příspěvek >
Suplumeleven, 15.3.2016
Nevím, jestli je Black Giant a Black Gigant jedna a ta samá odrůda, ale mně nenamrzá. Tady nebylo v letošní zimě ani -10°C. 
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 15.3.2016
V prodeji se objevila "Domácí švestka raná". Nevíte něco bližšího o této odrůdě? Mimo toho, že dozrává o čtrnáct dní dříve, jak uvádí prodejce.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.3.2016
S tím chladnějším počasím to vypadá podle předpovědi celkem nadějně. Pak by se zde kvetlo až v dubnu, což je dobré. "Březen za kamna vlezem" není tím pádem vůbec k zahození. V dubnu bychom mohli za kamny ještě chvíli vydržet a dobrý odkvět meruněk by... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 11.3.2016
Zkonzumovat do konce ledna? Kdepak. Topaz je stále i nyní v průměru celkem výborný. Zřejmě to bude platit jako vždy do konce března. Asi mám naroubovaný nějaký jiný Topaz, který vydrží déle.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 11.3.2016
Na nejranější broskvoni se již před časem objevila červená barva na špičkách vyrážejících listů, což jepravděpodobně neklamný příznak budoucí kadeřavosti.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 11.3.2016
Co se týče SUCHÉ SKVRNITOSTI PECKOVIN, tak jsem sice nestříkal po opadu listů, ale zkusil jsem asi před měsícem při ošetření broskvoní proti kadeřavosti aplikovat měď i na meruňky.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 11.3.2016
Tak pokud by bylo pár dní slunečného počasí s teplotou kolem patnácti stupňů, situace by se jistě rychle změnila, ale v dalších dnech to podle předpovědi na takové počasí nevypadá. Moje nejdříve kvetoucí meruňka má květní pupeny stále ještě zcela... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 10.3.2016
Kdopak by věděl, kdy je nejúčinnější zakročit proti tomuto škůdci? Pravděpodobně ještě před rozkvétáním stromů.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 9.3.2016
Nazdar. Bude to asi stejné jako v posledních letech a to přelom března a dubna.
Další diskuze:  346347348349350>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika