Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 22.3.2016
Dnes jsem aplikoval i Kumulus na slivoně a hrušně v dávce 15mg. na 1litr vody, což je dle návodu koncentrace na hálčivce révového a vlnovníka révového. Nevím, jestli to nebylo moc brzo.
Kadeřavost - postřik dnes?, 22.3.2016
Ano, kadeřavost - postřik dnes a to proto, že pan Walter jako poslední mohykán, který si vystačil pouze z jedním postřikem měďnatým fungicidem, změnil názor i přesto, že měl s tímto jedním postřikem výborné výsledky. Ovšem hlavně proto, že jak se... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 21.3.2016
Dužnina není vůbec sušší, naopak bych řekl optimálně šťavnatá, ovšem dal by se taky použít pomologický pojem - přiměřeně šťavnatá, což už nezní tak dobře. I malé plody se všech částí koruny měly tentokrát svoji specifickou výrazně koncentrovanou... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 21.3.2016
Opakuji: Kumulus jsem použil proti hálčivci hrušňovému a výsledek byl velmi uspokojivý. Jen mnohem později se opět objevil na nových narůstajících listech. Sanmite tady nikde nemají. Jedině snad na Agromanuálu.
Kidd´s orange, 21.3.2016
S tím roubováním opatrně, aby jste pak nebyl zklamán. Jak vidíte, tak chutná zřejmě jen mně a panu Mikešovi. Pro ostatní je to pravděpodobně zastaralá a překonaná odrůda. Například minuloroční plod pana Miloše Vysloužila měl zcela rozdílnou... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 20.3.2016
Nevídaná a nezvyklá chuť trvající až do března, tak se prezentoval novozélandský Kidd´s Orange, nebo-li Kiddsovo oranžové. Chuť byla nebývale ostře navinule sladká, renetovitá. Takhle výrazný ho opravdu neznám.
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 20.3.2016
Dalo se tušit, že mě pan Vysloužil bude opět po letech napomínat za zbytečnou zmínku o tomto "pupínkovém králi", zachvacující zde čím dál větší množství slivoňového porostu. Nedá se nic dělat, jen jsem čekal, kdy to přijde. Samozřejmě i s... celý příspěvek >
Emerald Gold, 20.3.2016
Nazdar draku , to jsi mě moc nepotěšil, stromek asi "hodím za psem". Moje chyba, že jsem se stále nepoučil. Jinak, pane Josefe, mangold jako náhradu za meruňky neberu. Vím, že "děláte do ptáků" a diskutovali jsme o strnadech, tak bylo... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 20.3.2016
A jak je to možné, pane Waltere? Nebyl jste s každoročními výsledky jednoho postřiku spokojen? Uváděl jste, že ano.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2016
Tady to rozkvétání vidím tak na začátek dubna. Kde jsou ty časy, když se uvádělo průměrné kvetení VP v podmínkách jižní Moravy kolem 10.4. Při současném počasí by to možné bylo, ale za týden se má výrazně oteplit.
Meruňka Kioto - poškození plodu, 16.3.2016
A proč vlastně od pěstování Kiota upustil Jirka (Frýdek Místek)?
Meruňka Tsunami, 16.3.2016
Áno, spomínal som. Hned jak mi zašlo Kioto na wangenheimu, tak jsem sháněl náhradu. Bylo to už skoro v létě a sehnal jsem kontejnerované Kioto jen na montclaru. Koukal jsem, že bych se nyní "prokousal" i ke Kiotu na St.Julienu, ale snad na tom... celý příspěvek >
Meruňka Tsunami, 15.3.2016
Nevíte někdo, jak roste Kioto na montclaru? Mám nějakou naději, nebo to bude stejná bída jako na té wangenheimově.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 15.3.2016
Doufal jsem, že si Miloš nechal patentovat tu svoji "Procházkovu". Ta by dobou zrání odpovídala.
Soledáno, 15.3.2016
Milane, určitě jsou ty Rubisty mnohem hezčí než Soledána, ale kdo má tolik místa, že si může dovolit pěstovat marhul´ky jen kvůli barevnému efektu. Co se týče rezistence, tak až ochoří Bergeron, tak si určitě místo něj pořídím ten Anegat.
Další diskuze:  346347348349350>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika