|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2016 Poslední rozkvétající meruňky jsou tady Velkopavlovická, Leskora, Kioto a nakonec LEALA (výběr z volného opylení odrůdy Růžová raná), jež nepřesvědčila o svých kvalitách pana Vysloužila a naopak patří k oblíbeným odrůdám pana Mimma. | | Elegant Lady, 3.4.2016 Protože ale máme s Jirkou oba dva na stromkách květy zvonkovité, tak se můžeme jít tak akorát "klouzat". Lépe řečeno nechat si zdát o této odrůdě krásný sen. Proč taky rozmazlovat zdejšího zákazníka zbožím, které si skutečně objednal. Nejsme přeci v... celý příspěvek > | |
| | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2016 To je tedy velmi prapodivná záležitost. A jaký je k tomu důvod? Bez Talentu, Horizonu, Sporgonu, Zata tady žádné meruňky nevypěstuju. Co mně je platná rezistence vůči šarce, když mně meruňky zajdou na úžeh. Na odolnost proti Monilinia laxa se nic... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2016 Mně to ráno ukazovalo půl metru nad zemí +1,1°C. Při tomhle slunečném počasí meruňky brzo odkvetou. Jednak bude po kráse a jednak budou plůdky ještě citlivější na pokles teplot než květy. Takže dvakrát škoda. Pane Mikeši, na tom Žatecku to vypadá... celý příspěvek > | | Topaz nepřekonaný, 31.3.2016 Topaz i dnes stále svěží, šťavnatý a velmi chutný. | | Rozkvétající broskvoně, 31.3.2016 Dnešní teplé a slunečné počasí uspíšilo rozkvétání broskvoní. Jedním slovem - nádhera. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 31.3.2016 S opylením to vypadá nadějně. Tolik včel, jak dnes na Goldrichu jsem už dlouho neviděl. Zajímavě vypadají narůžovělé květy odrůdy New Jersey. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2016 Byl jsem včera odpoledne v Tescu u HK a "lilo jako z konve", tak nevím, kdy jsi to včera stříkal, ale díky minuloročnímu suchu musí být člověk za každých pár kapek vděčný. ZATO končí a ani se pořádně neohřálo". Takový "fousatý" Sporgon je tady stále.... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 30.3.2016 Nádhera, už nám to opět začalo, viďte. Asi takhle mně kvete ten Goldrich, už dost naplno. Včera jsem byl v hypermarketu a jejich kontejnerovaný Goldrich byl také rozkvetlý. Dnes tady do rozkvétajících meruněk napršelo. Jsem rád, že jsem včera něco s... celý příspěvek > | | Aprimira, Aprikyra, Aprisali, 30.3.2016 Nevím, jestli je Aprimira jen "obyčejná" mirabelka, nebo ne, ale víc mě "dožrala" záměna jiné švestkomeruňky a to slavné DAPPLE DANDY. Pokud se potvrdí to, s čím přišel pan Pavel CZ., tak se to dá také nazvat jako kolosální podvod. Protože mám tento... celý příspěvek > | |
| | Hanita a myrobalán?, 30.3.2016 Hanitu na myrobalánu jsem si objednával teď na jaře ve Strážnici. Sázel jsem ji na Vysočině. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.3.2016 Také něco o mědi, jen pro zajímavost. | | Rozkvétající broskvoně, 30.3.2016 Z broskvoní rozkvetl Earlycrest, Springcrest, Harbinger, vše růžovité květy. Nádherně září rozkvétající Springtime. Má sice zvonkovité květy, ty jsou ale velké a krásně zbarvené. Je to velmi nadějná raná bělomasá odrůda. Atraktivní květy, plody i... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 30.3.2016 Můžu mluvit jen za to, co tady mám. Vždy rozkvétá první Goldrich na B-VA, hned za ním je pozdní Harogem, ten už je taky otevřený. Pinkcot je tak na úrovni Sundropu, těsně pře otevřením. Otevřená je i Aurora a Spring Blush. Na Wadenswlu mám jen... celý příspěvek > | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.3.2016 Kukyho recept obsahuje běžně dostupné přípravky. Sporgon je k mání v malospotřebitelském balení jen na Slovensku a Signum taky není běžně ke koupi. "Fridexové" období bych klidně oželel, ale pochybuju, že i letos nějaké nepřijde. | |
|
|
|
|