Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarne mraziky 2016, 23.4.2016
Ty parafinové svíce jsou asi jediné řešení. Zajímal jsem se o ně tak před dvěma lety. Přichází v úvahu buď osobní odběr, nebo zaslání většího množství svíc. Vyjde to dosti draho. Adresa prodejce se dala vyhledat na internetu.
Jarne mraziky 2016, 22.4.2016
-3°C plůdky meruněk určitě nevydrží. Otázka je, co vydrží plůdky broskvoní.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 22.4.2016
Taky se zde něco objevilo a po příštím týdnu toho bude zřejmě ještě více. Na teplé a suché počasí v době kvetení nespoléhám. Ty dva postřiky udělám vždy. Sousedům poraďte, když je uvidíte, třeba nemají ty správné informace. 
Jarne mraziky 2016, 22.4.2016
Tak jak to vidíte. Zmrzne to, nebo ne? Někde je napsáno pro zdejší oblast -3°C a jinde zase 0°C. Myslím příští týden.
Topaz nepřekonaný, 22.4.2016
Dnes jsem na cestách opět vychutnal báječné a stále svěží Topazy, vážení přátelé.. Bravo ÚEB AV Střížovice, kde byla tato odrůda vyšlechtěna. I když se některé plody začínají kazit, tak ty zdravé jsou opravdu stále "top". Bohužel některé... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 21.4.2016
Tady snad škody zatím nebudou, ale bude pravděpodobně hůř. Myslím v pondělí a v úterý. Kolik tady opravdu bylo, těžko říct, oficiálně byla nejnižší teplota -1°C, já jsem měl po příchodu domů v 6.45 +2°C. Byla jen slabá jinovatka, ale ty svěšené listy... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 21.4.2016
Ten jeden či dva zřejmě nemají nárok vyjádřit svůj názor. Myslel jste to tak pokud se nezařadí do těch 20÷30 správných. Tento dlouhodobě "ublíženecký" postoj je samozřejmě holým nesmyslem. Vyjadřuje se každý dle libosti. Patřím také k příznivcům... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 21.4.2016
Jo, holenku, tak to prostě je. Dělá mně jen samou radost "kluk jeden". Myslím, že tak do konce dubna. Už jsem psal, že z rubínových odrůd je Topaz do nižších, teplých poloh asi nepřekonanou odrůdou. Ten "shelf-life" můžu jen potvrdit, a to až do... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 21.4.2016
Splihlé listy na stromech nevěští nic dobrého, zvláště, pokud bude opravdu v pondělí a v úterý ráno -2°C nebo víc. Pak by bylo zřejmě po meruňkách.
Topaz nepřekonaný, 20.4.2016
Nynější Topazy jsou stále stejně výborné. Pokud se ovšem nechají nějaký ten den v teple, tak se rychle kazí, to je daň za pokročilé období, kdy už končí konzumní zralost. Osobně můžu navinulejší odrůdy, které jsou doprovázeny i dostatečným aromatem... celý příspěvek >
Pilatka švestková, 20.4.2016 Obsahuje fotku
Něco k tématu (viz. přiložené fotky)
Rozkvétající broskvoně, 19.4.2016
Už je po kráse. Co se týče kadeřavosti listů broskvoně, tak jsem prozatím velice spokojený. I taková Elberta, o které se psalo, že kadeřavost do Evropy zavlekla, je "čistá". Rozkvétající Jirkův Jayhaven vypadal velice podobně, jako ten můj. Původně... celý příspěvek >
Toptaste, 19.4.2016
Pan Votrubec mně ohledně Toptaste mluví z duše, jen jsem si myslel, že ta Tipala, kterou pan Martin zmiňuje patří k lepším švestkám. Docela jsem se na první plody těšil. Dalo by se říci, že ty ochutnané Milošovy Tipaly patřily asi k těm nejlepším... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 19.4.2016
Mohl by někdo vyfotit rozkvetlou Hagantu? Porovnával jsem květy Topstaru a ten z Ostrohu má odlišné květy od toho, co je kupovaný tady.
Žluté jablko, 19.4.2016
S mojím Goldenem Delicious Reinders prozatím spokojen nejsem. Je to je slabý goldenovský odvar. Právě ty žlutoplodé hvězdné odrůdy dávaly naději na jistější chuťové vlastnosti. Nejlepší z nich by měl být Orion a Sirius, ale zatím se mně takové... celý příspěvek >
Další diskuze:  341342343344345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika